Keystone logo
Takming University Of Science And Technology Master in marketing management
Takming University Of Science And Technology

Master in marketing management

Taipei, Taiwan

Request duration

Engels, Chinese

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master in marketing management

Introductie

Het Department of Marketing Management is in 2004 opgericht en door de toenemende bedrijfsactiviteiten van beursshows en conventies over de hele wereld in de afgelopen jaren is de Divisie Internationale Conferentie, Tentoonstelling en Toerismebestuur in 2009 opgericht. De Graduate School of Services en Operations Management, dat in 2007 is opgericht, is in 2011 bij de afdeling Marketing Manager in dienst. Momenteel biedt de afdeling twee masterprogramma's aan.

DOEL

Het doel van deze afdeling is om studenten met professionele kennis en vaardigheden in marketing en internationaal marketing management gebied te voorzien en te versterken.

Doelstellingen en curriculum

Het doel van de afdeling is om studenten te leren kennen met professionele marketing kennis en mogelijkheden. Van studenten wordt verwacht dat marketingactiviteiten met betrekking tot B2C en B2B worden beheerd. Het curriculum bevat de basis management cursussen en professionele cursussen, consumentengedrag module en business marketing module. Daarnaast biedt de afdeling cursussen zoals vreemde taal, informatiesysteem en assistentie bij de voorbereiding van beroepscertificaten. Praktische opleidingen in zomervakantie of binnen het semester is een van de kernen van het departement. Deze omvatten onder meer een stagiair in corporaties, bezoekende bedrijven en werken met industrie-samenwerkingsprojecten. In het laatste jaar moeten de studenten ook een afstudeerproject afronden om theoretische en praktische leer te combineren.

Geleentheden na afgestudeerden

Post-Graduate Programma: Op basis van de belangen van studenten of carriereplanning kunnen zij kiezen of het masterprogramma dat door het departement of andere universiteiten wordt aangeboden, voortzetten.

Werkgelegenheid: Staatsdienstambtenaren, projectmanagers en marketingmanagers, marketingpersoneel en etc.

Afdeling Internationale Conventie, Beurs- en Toerismebestuur, Afdeling Marketing Management

Sterke punten

Naar aanleiding van de business trend van internationale exposities hebben we een curriculum ontworpen om het vermogen van studenten om internationale tentoonstellingen te plannen en uit te voeren, samen met professionele trainingen die vanuit het oogpunt van het uitvoeren van toerisme en vrijetijdsbesteding worden uitgevoerd. Onze doelstelling is de exploitatie en marketing management talenten te cultiveren in gebieden van internationale conventie en tentoonstelling, toerisme en vrije tijd van de studenten.

Doelstellingen en curriculum

Naast de fundamentele en business management cursussen zijn er twee kernsegmenten, International Convention and Exhibition Management en Tourism and Leisure Management. Wij bieden ook cursussen van talen en informatietechnologie toepassingen aan. Wij moedigen studenten aan om zowel basis- als geavanceerde professionele licentie-examens te verrichten om hun vaardigheden te verlenen voor werkzoekenden. Voor praktische cursussen moeten studenten deelnemen aan academische en industriële samenwerkingsprogramma's, bedrijfsbezoeken en seminars over praktische industriële problemen, enz.

Geleentheden na afgestudeerden

Post-Graduate Programma: Op basis van de belangen van studenten of carriereplanning kunnen zij kiezen voor de masteropleidingen die door deze afdeling, afdeling Logistieke Management in business school of andere universiteiten worden aangeboden.

Werkgelegenheid: Openbare ambtenaren, internationale conventie en tentoonstellingsplanner, toerisme- en recreatiemedewerkers, publieke relatie en etc.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen