Keystone logo
MetFilm School Berlin

MetFilm School Berlin

MetFilm School Berlin

Invoering

The Met Film School werd bijna 10 jaar geleden geopend in Londen en is gericht op filmmakers van alle soorten. Na vele succesvolle jaren, we zijn verheugd om nu het openen van een campus in Berlijn.

We zijn er ook om onze bewezen lesmethoden van toepassing op de jonge filmmakers succesvol in hun carrière te begeleiden. The Met Film School Berlijn gepleegd filmmakers en professionals uit de filmindustrie die werken met de studenten in seminars en workshops in een actieve filmstudio. Wij hechten grote nadruk op hands-on leren onze studenten voor hun latere werk voor te bereiden. De lessen worden gehouden in het Engels. Studenten uit niet-Europese landen het recht hebben 180/2 Tags (4 uur per dag) tijdens de studie in Berlijn om te werken.

Hands-on leren: Ervaren docenten en professionele editors begeleiden onze studenten op de weg, hun korte films om zichzelf te schrijven om te produceren, te sturen en te snijden. Persoonlijk toegesneden seminars in kleine groepen en in sommige gevallen privélessen, evenals het draaien en de leiding van oefeningen worden steeds gemeengoed.

Voorbereiding van de baan: Natuurlijk, het is ons doel om onze studenten voor te bereiden op het maken van commercieel succesvolle films. Tegelijkertijd willen we ook veel computeren kennis van de filmindustrie te geven en onze studenten vertrouwd met alle vakgebieden binnen de complexe digitale wereld.

Cursussen op maat: Het is belangrijk voor ons dat onze studenten tonen passie, talent en vastberadenheid. Of je net hebt voltooid uw school en zijn op zoek naar een uitgebreide tweejarige cursussen als u al een universitair diploma en wilt u uw academische ervaring en of u al gebruikt en u wilt uw carrière te veranderen uitbreiden: Wij bieden een verscheidenheid van de full-time -, part-time en in het weekend cursussen, speciaal voor u samengesteld.

Locaties

  • Berlin

    Berliner Union-Film Oberlandstraße 26-35 , 12099, Berlin

    Vragen