Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Invoering

Bericht van de president

Sinds de oprichting in 1888 heeft Tiffin University haar studenten met succes opgeleid voor het vervullen van levens en leiderschapscarrières die werden opgemerkt door excellentie.

Hele generaties Tiffin Alumni hebben hun bijdrage geleverd ten behoeve van hun families, gemeenschappen en beroepen. Tiffin University heeft een uitstekende reputatie, waardevolle academische programma's, zorgvuldig en bekwaam personeel en docenten, uitstekende studenten en een warme en vriendelijke omgeving waarin studenten altijd op de eerste plaats komen.

We nodigen je uit om de programma's van onze universiteit te ontdekken en ervoor te zorgen dat ons aanbod aan je verwachtingen voldoet. Als u geïnteresseerd bent, wachten we op u om ons te bezoeken op ons hoofdkantoor in Str. Transilvaniei Nr. 6, 1e verdieping, Boekarest. Praat met onze studenten, docenten en medewerkers en overtuig jezelf dat Tiffin de juiste plek is om je studie te volbrengen. We garanderen dat we er alles aan zullen doen om u te helpen uw educatieve doelen te bereiken.

Dr Lillian Schumacher
President
Universiteit van Tiffin

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Missie en doelstellingen

Aan beide kanten van de oceaan is de missie van Tiffin University hetzelfde: studenten en academisch personeel helpen bij het behalen van hun opleiding en hen voorbereiden op de zakelijke concurrentiestrijd.

Door verantwoordelijkheid en betrokkenheid leiden de programma's van Tiffin University individuen op die aanzienlijk kunnen bijdragen aan het welzijn van de families en gemeenschappen waartoe ze behoren, aan de ontwikkeling van hun loopbaan, naties en de samenleving als geheel.

De belangrijkste doelstelling van Tiffin University in Roemenië, via het Executive EMBA-programma, is om een significante verandering teweeg te brengen in het ondernemingsklimaat, wat resulteert in een echte evolutie van de economie op de Roemeense markt.

Uitmuntendheid in alles wat je doet – Dit is het advies van Tiffin University aan haar studenten en docenten. De enige echte manier om te voldoen aan professionele vereisten in een steeds competitievere zakelijke omgeving.

accreditaties

Als erkenning voor het bevorderen van academische excellentie volgens de hoogste normen, is Tiffin University geaccrediteerd door prestigieuze instellingen in de Verenigde Staten van Amerika en in Europa.

Afdeling Hoger Onderwijs van Ohio

De zittende en online programma's van Tiffin University zijn beide geautoriseerd door het Ohio Department of Higher Education.

Commissie hoger onderwijs

Onze programma's zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commission (HLC), een van de zes regionale accreditatie-instanties die worden erkend door alle grote openbare en particuliere hogescholen en universiteiten in Amerika.

Raad voor Accreditatie voor Business Schools en Programma's

De ACBSP is een toonaangevende gespecialiseerde accreditatie-instantie voor bedrijfseducatie die uitmuntend onderwijs ondersteunt, viert en beloont. Ze accrediteren zakelijke onderwijsprogramma's op het niveau van associates, baccalaureaten, masters en doctoraten wereldwijd. Instellingen met deze accreditatie zetten zich in voor voortdurende verbetering en zorgen ervoor dat hun bedrijfsprogramma studenten de vaardigheden geeft waar werkgevers naar op zoek zijn.

Status van non-profitorganisatie

Tiffin University heeft een 501(c)(3)-status, geautoriseerd door de Internal Revenue Service van de federale overheid van de Verenigde Staten van Amerika.

Locaties

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Opleidingen

    Vragen