Keystone logo
TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

Invoering

TIAS School for Business and Society is de business school voor executive education van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Dit is een plek voor leiders, professionals en managers die net als jij iets willen veranderen; om het beste uit zichzelf te halen en impact te creëren binnen en met hun organisatie.

Met onze up-to-date kennis, uitdagend onderwijs en krachtig netwerk fungeert TIAS als internationale hub voor levenslang leren. TIAS heeft een breed portfolio van deeltijd Masters, Advanced programma's, MBA's, Master Classes, TIAS 8hrs en InCompany programma's.

Word onderdeel van iets groters

 • Maak impact op het bedrijfsleven en de samenleving in de wetenschap, het bedrijfsleven en de publieke sector
 • Ontdek de business school met een attitude voor de leiders van morgen
 • Maak verbinding met een rijk netwerk van gepassioneerde collega's, alumni en topdocenten

Actuele kennis en inzichten toepassen in uw praktijk

Onze hoogleraren en topdocenten hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en de samenleving. Door action learning en een slimme mix van interactieve leer- en werkvormen faciliteren we de continue ontwikkeling en uitwisseling van nieuwe kennis en inzichten.

Visie op leren

Onze programma's staan in het teken van leiderschapsontwikkeling en transformatie. Door onze deelnemers te inspireren, uit te dagen en te laten experimenteren, zorgen we ervoor dat wetenschappelijke kennis en inzichten worden ingebed in de praktijk en dat deelnemers het gedrag en de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om veerkrachtige, wendbare leiders te worden.

Business en Society is de rode draad die onze programma's verbindt. TIAS richt zich op vier competentiegebieden: Responsible Leadership, Collaboration, Business Modeling en Sustainable Innovation. Als leider van morgen is het de combinatie van deze vier elementen waarmee u uw bedrijf kunt transformeren en impact kunt maken.

Onze programma's

TIAS School for Business and Society Biedt een breed scala aan internationaal erkende, hoog aangeschreven en zeer gewaardeerde programma's en leertrajecten op het gebied van boekhouding, financiën en controle, bedrijfsbeheer, bestuur en onderwijs, innovatie en transformatie, strategie, leiderschap en algemeen management en gezondheidszorg en welzijn. Bij TIAS vind je altijd een programma dat past bij jouw ambities, leerdoelen en loopbaanfase, online en op locatie in Utrecht of Tilburg.

Over de Universiteit van Tilburg

Bij Tilburg University willen we de samenleving bestuderen en begrijpen en zo bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Dat is wat ons drijft. En we bereiken dit door state-of-the-art kennis in de disciplines economie, bedrijfskunde en ondernemerschap, de sociale en gedragswetenschappen, recht en openbaar bestuur, de geesteswetenschappen en digitale wetenschappen, en theologie.

Over de Technische Universiteit Eindhoven

Aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) leiden we studenten op en bevorderen we kennis in wetenschap en technologie ten behoeve van de mensheid. We integreren onderwijs en onderzoek om onze studenten en wetenschappers in staat te stellen opinieleiders te worden en het onvoorstelbare te ontwerpen en te bereiken. In nauwe samenwerking met onze publieke en private partners vertalen we ons basisonderzoek naar zinvolle oplossingen.

Locaties

 • Tilburg

  Warandelaan,2, 5037 AB, Tilburg

 • Utrecht

  Kroonstraat,50, 3511 RC, Utrecht

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen