Keystone logo
Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Invoering

Al bijna tien jaar is Think Education toonaangevend in het ontwikkelen van succesvolle programma's, projecten en partnerschappen in de onderwijssector.

Ons fundamentele doel is om onze klanten en medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen in geselecteerde Aziatische markten door het leveren van aangepaste diensten op het gebied van studentenwerving, ontwikkeling van partnerschappen, executive onderwijs en ervaringsgerichte leerprogramma's. We hebben expertise in het ontwikkelen van strategische allianties voor onze klanten in de markten die voor hen het belangrijkst zijn.

Door ons werk brengen we individuen, onderwijsinstellingen, stichtingen en overheden samen om gezamenlijke doelen te bereiken en bij te dragen aan het creëren van nieuwe kennis en ervaringen die uiteindelijk de verbetering van de samenleving ondersteunen.

Enkele van onze klanten zijn Rutgers University (VS), Northwestern Michigan College (VS), King's College London (VK), University of East London (VK), Felsted School (VK), Macquarie University (Australië), Institute for Strategic Leadership (Japan), Pearson Vue (India) onder anderen.

Locaties

  • Bengaluru

    5th Cross Road, 560096, Bengaluru

    Vragen