Keystone logo
Thiel College Master of Science in spraak-taalpathologie
Thiel College

Master of Science in spraak-taalpathologie

Greenville, Verenigde Staten

15 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 79.477 *

Op de campus

* geschatte programmakosten

Invoering

Het Master of Science (MS)-programma in Speech-Language Pathology aan Thiel College is een kandidaat voor accreditatie door de Council on Academic Accreditation in Audiology and Speech-Language Pathology (CAA) van de American Speech-Language-Hearing Association. Kandidatuur is een "pre-accreditatie"-status bij de CAA, toegekend aan zich ontwikkelende of opkomende programma's voor een periode van maximaal 5 jaar.

Het programma is ontworpen om onze Bachelor of Science in Communicatiewetenschappen en Stoornissen te begeleiden. Na afronding van je bacheloropleiding begin je direct aan de vijftien maanden durende masteropleiding!

Ervaringsleren

Als student heb je de mogelijkheid om vanaf dag één en elk semester van het programma te observeren in onze kliniek op de campus. In het voorjaarssemester en de tweede zomer volg je een externship van zes studiepunten in een schoolomgeving en in een medische omgeving om je ervaring op te doen over de reikwijdte en het continuüm van het logopedische beroep.

Stageplaatsen

Het programma heeft relaties ontwikkeld met een breed scala aan partners, schooldistricten, medische voorzieningen en instellingen voor langdurige zorg, om u de ervaringen te bieden die u nodig hebt op de locaties die voor u geschikt zijn. Hoewel de meeste samenwerkingsverbanden zich in het noordwesten/westen van Pennsylvania en het oosten van Ohio bevinden, moet u contact opnemen met de klinisch directeur en de programmadirecteur als u een externe locatie buiten de regio wilt verkennen.

Studentenservice en advies

Persoonlijke aandacht bieden aan leerlingen is een kenmerk van Thiel College . Bij inschrijving krijgt elke student een academisch adviseur toegewezen die de student zal ontmoeten om een academisch plan te ontwikkelen op basis van de voorbereiding en loopbaaninteresses van de student.

Professionele legitimatie

Het programma bereidt je voor op licentiestatus en educatieve kwalificaties in de staat Pennsylvania. De programmadirecteur kan u helpen met vereisten en toepassingen buiten Pennsylvania.

Programma collegegeld

Over de school

Vragen