Keystone logo
© Thiel College
Thiel College

Thiel College

Thiel College

Invoering

Wanneer u voor Thiel College kiest, Thiel College uw onderwijsinvestering uw hele leven waarde op. Vraag het maar aan iemand die je op de campus ontmoet; we zijn gepassioneerd om onze studenten te helpen slagen.

Thiel (spreek uit als "teel") biedt een multidisciplinaire basis in de vrije kunsten met een uitgebreide, geïntegreerde kennisbasis voor het door u gekozen beroep. Je zult theoretisch leren, praktische en praktische opdrachten, dienstverlenende leeractiviteiten en stages ervaren - voor de beste carrièrevoorbereiding die je je kunt voorstellen. Een breed scala aan co-curriculaire activiteiten zal je helpen leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen waarvan je niet wist dat je ze had. Een uitdagend en ondersteunend honoursprogramma stimuleert je om te groeien en te leren zoals je nooit had gedacht!

Accreditatie en affiliaties

Thiel College is een onafhankelijke instelling voor liberale kunst, wetenschappen en professionele studies die zich inzet voor het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs en is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 (267-284-5000), een institutioneel accreditatiebureau erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs en de Council for Higher Education Accreditation. Thiel College onderhoudt banden met:

  • De Evangelisch-Lutherse Kerk in Amerika
  • Pennsylvania Department of Education
  • Nationale vereniging van onafhankelijke hogescholen en universiteiten
  • Raad van onafhankelijke hogescholen
  • Vereniging van onafhankelijke hogescholen en universiteiten van Pennsylvania

Verklaring van identiteit

Thiel College , opgericht in 1866, is een onafhankelijke hogeschool voor vrije kunsten in het westen van Pennsylvania en biedt innovatieve niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's. Gevormd door zijn lutherse erfgoed, biedt Thiel een toegankelijke en inclusieve leeromgeving en bedient een diverse populatie van studenten. Thiel biedt robuuste co-curriculaire en atletische ervaringen en bevordert levenslange groei, leren en relaties.

Verklaring van missie

Thiel College bereidt studenten voor op carrières en levens van betekenis en doel en stelt individuen in staat hun volledige potentieel te bereiken in een diverse, rechtvaardige en inclusieve leeromgeving. Het College bevordert educatieve excellentie, innovatie en ethisch leiderschap, biedt onderscheidende leermogelijkheden voor studenten en dient als een aanwinst voor de sociale, economische en educatieve ontwikkeling van de regio.

Visieverklaring

De komende vijf jaar zal Thiel College een gedurfde en dynamische cultuur van innovatie en creatief leiderschap omarmen en uitdragen. De campusgemeenschap zal samenwerken om een boeiende missie te bevorderen, door innovatieve benaderingen te gebruiken voor het leren van studenten, curriculumontwikkeling, gemeenschapspartnerschappen en campusactiviteiten. Het College zal nieuwe kansen creëren voor studenten, docenten en personeel om innovatie te bevorderen en zich te ontwikkelen als creatieve leiders. Nieuwe zakelijke, gemeenschaps- en educatieve partnerschappen zullen het bereik van het College vergroten en studenten ervaringsleren, stages en netwerkmogelijkheden bieden. Terwijl het zijn kernwaarde van het bieden van zeer gepersonaliseerde leerervaringen in een zorgzame en ondersteunende campusomgeving blijft benadrukken, zal het College het gebruik van technologie uitbreiden om het leren van studenten te verbeteren, de samenwerking te vergroten en alle aspecten van campusprogramma's en -diensten te moderniseren.

toelatingen

Locaties

  • Greenville

    75 College Ave, 16125, Greenville

Vragen