Keystone logo
The Wright Institute MA in counseling
The Wright Institute

MA in counseling

Berkeley, Verenigde Staten

2 Years

Request teaching languages

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In de traditie van de oprichter van The Wright Institute , Nevitt Sanford, leidt The Wright Institute "clinici voor de samenleving" op - klinische beoefenaars die een diepgaand bewustzijn van de culturele en sociale context in de praktijk van de psychologie brengen. De missie van het masterprogramma is om een diverse studentenorganisatie voor te bereiden en te inspireren om cultureel gevoelige geestelijke gezondheidsdiensten te bieden die veerkracht, herstel en sociale rechtvaardigheid ondersteunen.

De tweejarige masteropleiding bereidt studenten voor om effectief te functioneren in een breed scala van instellingen voor geestelijke gezondheid met individuen, gezinnen en groepen die sterk variëren in leeftijd, geslacht, etniciteit, seksuele geaardheid en sociaaleconomische status. Het programma ondersteunt studenten om kritisch en zelfreflectief te denken en de impact van cultuur en onderdrukking op het leven van hun cliënten en de klinische relatie te onderzoeken.

Naast flexibele lesroosters die geschikt zijn voor werkende volwassenen en ouders, verbinden studenten zich met een consistente groep wanneer ze samen het programma binnenkomen, doorlopen en afstuderen. Dit cohortmodel biedt een intieme, ondersteunende en transformatieve leerervaring.

Het masterprogramma van The Wright Institute integreert de waarden en filosofieën van de Mental Health Services Act, counselingpsychologie en huwelijks- en gezinstherapie om studenten de goed afgeronde vaardigheden te bieden die vereist zijn van deze "nieuwe soort" geestelijke gezondheidszorg. In overeenstemming met de MHSA geeft het programma prioriteit aan een op samenwerking gebaseerde, holistische, op veerkracht gerichte behandelingsaanpak, waarbij de nadruk wordt gelegd op een op bewijzen gebaseerde praktijk. Als counselingpsychologieprogramma ligt onze focus op het maximaliseren van de psychologische gezondheid in meerdere gemeenschapssituaties en het bevorderen van sterke punten en aanpassingen gedurende de hele levensduur. Bij het voorbereiden van onze studenten om huwelijks- en gezinstherapeuten te worden, benadrukken we ook het belang van relaties en het gebruik van relaties om verandering te versnellen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • KUNSTENMEESTER IN KLINISCHE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSBEGELEIDING
    • Louisville, Verenigde Staten
  • MA in counseling psychologie
    • Petaluma, Verenigde Staten
  • MA in relatie- en gezinstherapie
    • Chicago, Verenigde Staten