Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Public Policy Master of Science in toegepaste demografie
The University of Texas at San Antonio College of Public Policy

Master of Science in toegepaste demografie

San Antonio, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Science in Applied Demography geeft studenten een introductie op graduate niveau in de studie van de bevolking en hoe de instrumenten van een demograaf worden gebruikt om beleidsbeslissingen te begeleiden. Aan het einde van de opleiding kunnen studenten: werken met grote en complexe databronnen; analyseer deze gegevens met behulp van geschikte statistische tests; gegevens grafisch presenteren met behulp van statistische technieken en GIS; en rapporten en papers schrijven op basis van empirisch gebaseerde vragen met behulp van echte gegevens.

Waarom een MS in toegepaste demografie aan UTSA nastreven?

De vraag naar toegepaste demografen in zowel onderzoeks- als industriële omgevingen neemt toe en de vaardigheden die ons programma biedt, stellen u in staat om deze opkomende en veelgevraagde functies te vervullen.

Ons programma legt een sterke nadruk op sociaal en beleidsinformeerde datawetenschap, waar u training krijgt in kwantitatieve data-analyse met de nadruk op het oplossen van problemen in sociale, gezondheids- en beleidsonderzoeksinstellingen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het programma zullen in de hele regio als data-analisten worden ingezet op het gebied van gezondheidszorg, beleid, onderwijs en datawetenschap. De training in data-analyse, computersoftware en datamanagement zal in veel omgevingen verkoopbaar zijn. Bovendien hebben afgestudeerden van het programma de mogelijkheid om door te gaan naar de Ph.D. in toegepaste demografie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Masterprogramma in data science, statistiek en beslissingsanalyse (MSc)
    • Stockholm, Zweden
  • MSc toegepaste statistiek (online)
    • Glasgow, Verenigd Koninkrijk
  • MSc in statistiek en machinaal leren
    • Linköping, Zweden