Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

Invoering

Het UTSA College of Business transformeert studenten van nieuwsgierige en hoopvolle in zelfverzekerde en carrière-klaar jonge professionals. We streven ernaar de beste in hun klasse te zijn door ons te concentreren op educatieve programma's die zowel toegepaste zakelijke als technische vaardigheden bieden op gebieden waar veel vraag naar is, evenals professionele en ondernemersvaardigheden die studenten helpen waarde te creëren voor hun organisatie en te integreren in het personeelsbestand. Wij zijn een gemeenschap van wetenschappers die de kunst en wetenschap van het bedrijfsleven bevorderen door middel van rigoureus en relevant onderzoek dat wordt gepubliceerd in gerenommeerde verkooppunten en vertaald voor praktijk in de klas.

Met meer dan 7.900 studenten is het college een van de 40 grootste business schools in het land en biedt het een uitgebreid curriculum op bachelor-, master- en doctoraal niveau dat de grenzen van een traditionele bedrijfsopleiding verlegt.

UTSA werd uitgeroepen tot het # 1 gerangschikte cyberbeveiligingsprogramma in het land volgens een nationaal onderzoek onder gecertificeerde IT-beveiligingsprofessionals uitgevoerd door het Ponemon Institute.

Nationaal gerangschikt en erkend, werd het College of Business door Bloomberg Businessweek uitgeroepen tot een van de Top 5 niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's in Texas. Op het niveau van de afgestudeerden werd het college door Hispanic Business gerangschikt als de nr. 10 afgestudeerde business school in de natie voor Hispanics.

Het College of Business is geaccrediteerd door AACSB International, de Association to Advance Collegiate Schools of Business. Deze accreditatie behandelt leerplankwesties, referenties van professoren, problemen met de verhouding tussen studenten en docenten en educatieve bronnen.

Mission Statement

Het College of Business is toegewijd aan het creëren en delen van kennis die de vertaling van theorie naar praktijk verbetert. Het college combineert nauwkeurigheid met relevantie en biedt innovatieve oplossingen voor wereldwijde zakelijke uitdagingen.

Visie

Onze visie is om onze studenten te transformeren van nieuwsgierige en hoopvolle leerlingen in zelfverzekerde en carrière-klaar jonge professionals. We streven ernaar de beste in hun klasse te zijn door educatieve programma's te leveren die zowel toegepaste zakelijke als technische vaardigheden bieden op gebieden waar veel vraag naar is; zwaar te investeren in professionele vaardigheden die studenten helpen te integreren in het personeelsbestand en waarde te creëren als werknemers, toekomstige managers en ondernemers; inspelen op de veranderende markt en de behoeften van belanghebbenden; en door een gemeenschap van wetenschappers te ondersteunen die rigoureus en relevant onderzoek doen dat het leren van studenten inspireert, kennis bevordert en industriële partners aantrekt.

Kernwaarden

Het College of Business moedigt collegialiteit, wederzijds respect, samenwerking, gevoel van gedeelde visie en ondernemersgeest aan.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Vragen