Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

The University of Texas at San Antonio College of Architecture, Construction and Planning CACP

Invoering

De Universiteit van Texas in San Antonio is een multiculturele onderneming voor ontdekkingstochten met meer dan 32.000 studenten. Het is de grootste universiteit in de metropoolregio San Antonio met vier campussen verspreid over de stad.

Onze missie

De Universiteit van Texas in San Antonio zet zich in voor de bevordering van kennis door onderzoek en ontdekking, lesgeven en leren, maatschappelijke betrokkenheid en openbare dienstverlening. Als een instelling van toegang en excellentie omarmt UTSA multiculturele tradities en dient het als een centrum voor intellectuele en creatieve bronnen en als katalysator voor sociaaleconomische ontwikkeling en de commercialisering van intellectueel eigendom - voor Texas, het land en de wereld.

Onze bestemmingen

  • UTSA zal een model zijn voor studentensucces
  • UTSA wordt een geweldige openbare onderzoeksuniversiteit
  • UTSA zal een voorbeeld zijn voor strategische groei en innovatieve uitmuntendheid
  • UTSA is een trotse Hispanic Serving Institution (HSI) zoals aangewezen door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Onze visie

Een vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteit zijn die toegang biedt tot excellentie op het gebied van onderwijs en burgerleiders voorbereid op de mondiale omgeving.

Onze kernwaarden

We moedigen een omgeving van dialoog en ontdekking aan, waar integriteit, uitmuntendheid, inclusiviteit, respect, samenwerking en innovatie worden bevorderd.

Onze toewijding aan inclusiviteit

De Universiteit van Texas in San Antonio, een Hispanic Serving Institution gelegen in een wereldstad die al eeuwenlang een kruispunt is van volkeren en culturen, waardeert diversiteit en inclusie in alle aspecten van het universitaire leven. Als een instelling die uitdrukkelijk is opgericht om de opleiding van Mexicaanse Amerikanen en andere achtergestelde gemeenschappen te bevorderen, zet onze universiteit zich in om generaties van discriminatie en ongelijkheid te beëindigen. UTSA, een vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteit, bevordert academische excellentie door middel van een gemeenschap van dialoog, ontdekking en innovatie die het unieke van elke stem omarmt.

Locaties

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Vragen