Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Invoering

De Universiteit van Manchester is gerangschikt als de 27e beste universiteit ter wereld (het 3e opeenvolgende jaar), de 8e beste in Europa en de 6e beste in het VK tegen 2021 QS World University Ranking. Volgens de 2020 Academic Ranking of World Universities hebben we de 5e in het VK en de 36e wereldwijd gerangschikt voor academisch prestige en innovatieve onderzoeksexcellentie die bedrijfsleiders inspireert. In de Reuters Top 100 Most Innovative Universities van 2018 stonden we respectievelijk in de top 3 en 10 in het VK en Europa. De Universiteit van Manchester is volgens The Graduate Market in 2021 door de top 100 werkgevers in het VK al drie jaar op rij uitgeroepen tot de meest getargete universiteit.

In de loop der jaren heeft de Universiteit van Manchester 25 Nobelprijswinnaars gekoesterd. Twee wetenschappers die grafeen ontdekten, kregen in 2010 de Nobelprijs voor natuurkunde. Onze ongeëvenaarde voetafdruk strekt zich uit over Manchester, Hong Kong, Dubai, Singapore, Shanghai en São Paolo in Brazilië. Deze fysieke centra ondersteunen het leren van studenten door face-to-face en online activiteiten te combineren. Ze helpen ons wereldwijde netwerk van bijna 500.000 alumni in 190 landen voortdurend te laten groeien.

De Alliance Manchester Business School (AMBS) van de University of Manchester, opgericht in 1965, is een van 's werelds toonaangevende business schools. AMBS is ook opgenomen in de top 1% business schools ter wereld die drievoudige accreditatie hebben behaald van AACSB International, AMBA en EQUIS, en de Financial Times heeft onze MBA gerangschikt als de 4e in het VK, 10e in Europa en 30e wereldwijd in 2021. Wij werden ook gerangschikt als de 7e beste Business School in het VK en 18e in Europa door 2019-2020 Bloomberg Ranking.

Met een bijzondere focus op Azië, opende de Universiteit van Manchester in 1992 haar eerste internationale centrum in Hong Kong en biedt managementonderwijs van topklasse aan leidinggevenden wereldwijd in Oost-Azië, waaronder Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Zuid-China en Macau voor bijna 30 jaar.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Zuid-Korea

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japan

    Vragen