Keystone logo
© Orry Verducci
The University of Manchester

The University of Manchester

The University of Manchester

Invoering

Over de Faculty of Science and Engineering

Onze faculteit heeft een reputatie van wereldformaat. Hier vochten vrouwen voor gelijkheid. Wetenschappers splitsten het atoom. Een codekraker in oorlogstijd vormde de digitale levens die we nu als vanzelfsprekend beschouwen. Twee onderzoekers brachten grafeen - het wondermateriaal dat één atoom dik is, maar 200 keer sterker dan staal - op de wereld.

Met 12.000 studenten en bijna 2.500 medewerkers hebben we de expertise om een ondersteunende studieomgeving, gezamenlijke onderzoeksruimte en inzicht te bieden in hoe we het beste aan zakelijke behoeften kunnen voldoen.

Wat je ook zoekt, je vindt het en meer in de Faculty of Science and Engineering.

Onze scholen

Onze faculteit brengt twee hoog aangeschreven scholen en negen afdelingen samen, elk met een sterke reputatie op het gebied van onderwijs- en onderzoekssucces, gecombineerd met een gezamenlijke benadering van de brede gebieden van onze expertise.

Door onze activiteiten op deze manier te concentreren, zijn we in staat om samen te werken aan multidisciplinair onderzoek en onderwijs, met behoud van een hoog niveau van specialisme over onze afdelingen heen.

Technische school

Onze School of Engineering zal een groot aantal mogelijkheden creëren; voor studenten die vaardigheden en begrip nastreven, onderzoekers die op zoek zijn naar ontdekkingen en bedrijven die partnerschappen aangaan.

Door dynamisch onderzoek en onderwijs ontwikkelen we technische oplossingen die op een ethische en duurzame manier een verschil maken voor de samenleving.

Op wetenschap gebaseerde engineering vormt de kern van wat we doen, en door samenwerking met de School of Natural Sciences zullen we ingenieurs en wetenschappers ondersteunen die technisch sterk, analytisch innovatief en creatief zijn.

Het verschil maken
Het delen van de kennis die is opgedaan met ons onderzoek binnen de faculteit om ons gedrag en onze praktijken te verbeteren, met name op het gebied van ecologische duurzaamheid, stelt onze medewerkers en studenten in staat een verschil te maken in hun studie en werk en oplossingen te genereren voor de uitdagingen van de samenleving.

Onze technische afdelingen

Afdeling Chemische Technologie en Analytische Wetenschappen
Chemische technologie betreft de wetenschap en technologie die verband houdt met het vervaardigen van producten uit grondstoffen op een veilige, duurzame, milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier. Als geboorteplaats van chemische technologie zijn we vandaag de dag de grootste afdeling voor chemische technologie van het VK.

Afdeling Informatica
We zijn er trots op de geboorteplaats van de informatica te zijn geweest, met een aantal primeurs op het gebied van computergebruik, waaronder de allereerste computer met opgeslagen programma's. Vandaag zetten we dat erfgoed voort - met behulp van onze toonaangevende faciliteiten en hoge onderwijsnormen om de volgende generatie computerwetenschappers op te leiden.

Afdeling elektrische en elektronische techniek
We leiden al meer dan een eeuw elektrische, elektronische en mechatronische ingenieurs op. Met sterke industriële banden met internationale bedrijven, bieden onze praktische cursussen een uitstekende basis voor een carrière in engineering, evenals kansen voor onze onderzoekers om hun portfolio te versterken.

Afdeling Werktuigbouwkunde, Lucht- en Ruimtevaarttechniek en Civiele Techniek
Met een geschiedenis van bijna 200 jaar die ons verbindt met de opkomst van Manchester als 's werelds eerste industriële stad, bevinden we ons in een unieke positie om een robuuste technische ervaring te bieden. Onze praktische cursussen stellen ons in staat om inzetbare afgestudeerden te koesteren en echte technische problemen op te lossen met ons onderzoek.

School voor Natuurwetenschappen

We streven ernaar excellentie in het onderwijs en onderzoek van natuurwetenschappen mogelijk te maken door gebruik te maken van de sterke punten van individuen, disciplines en bredere synergieën.

Door onderwijs- en onderzoeksactiviteiten te leveren in al onze kernvakken, zullen we de grenzen van de wetenschap verleggen ten behoeve van de samenleving, en medewerkers en studenten inspireren om positieve verandering te bevorderen.

Samen met onze technische collega's en samenwerkingen tussen de faculteiten Biologie, Geneeskunde en Gezondheid en Geesteswetenschappen, zullen we succes behalen door multidisciplinair leren en onderzoek, en toekomstige leiders opleiden in de ware grondbeginselen van de wetenschap.

Het verschil maken
Het delen van de kennis die is opgedaan met ons onderzoek binnen de faculteit om ons gedrag en onze praktijken te verbeteren, met name op het gebied van ecologische duurzaamheid, stelt onze medewerkers en studenten in staat een verschil te maken in hun studie en werk en oplossingen te genereren voor de uitdagingen van de samenleving.

Onze natuurwetenschappelijke afdelingen

Afdeling Chemie
De moderne scheikunde begon hier, in Manchester, met de atoomtheorie van John Dalton. Tegenwoordig zijn we een van de grootste scheikundeafdelingen in het VK, met een voorname geschiedenis die ons huidige onderzoek en uitstekend onderwijs helpt informeren.

Afdeling Aard- en Milieuwetenschappen
Aard- en milieuwetenschappen zijn een integraal onderdeel van de toekomst van onze planeet. Onze door onderzoek geleide onderwijs- en praktische cursussen stellen onze studenten en onderzoekers in staat om de vaardigheden aan te scherpen die essentieel zijn voor het aanpakken van de grote uitdagingen waarmee de mensheid in de 21e eeuw wordt geconfronteerd.

Afdeling Materialen
Materiaalwetenschappers vormen onze wereld. We bieden een goed begrip van de wetenschap achter mode, in praktische onderwerpen die voldoen aan de behoeften van een steeds veranderende wereld.

Afdeling Wiskunde
Manchester loopt al meer dan een eeuw voorop in de wiskunde en we hebben in die tijd enkele van de grootste namen op dit gebied geholpen. Tegenwoordig is onze wiskundegemeenschap, en de impact die ze heeft, groter dan ooit.

Afdeling Natuur- en Sterrenkunde
Onze rijke geschiedenis in natuurkunde en astronomie, met niet minder dan 13 Nobelprijswinnaars, draagt bij aan onze internationale reputatie voor excellent onderwijs en uitmuntend onderzoek. Tegenwoordig houdt onze toewijding aan innovatie en nieuwe ontdekkingen ons in de voorhoede van het onderwerp.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Manchester

    Oxford Road, M13 9PL, Manchester

    Vragen