Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Strategisch bedrijfsmanagement met beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Strategisch bedrijfsmanagement met beroepspraktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Strategic Business Management met Professional Practice is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Strategic Business Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om kansen op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Met een sterke focus op je toekomstige inzetbaarheid geeft onze geaccrediteerde businessmaster in Strategic Business Management je een breed inzicht in bedrijfsvoering en hoe elk bedrijfsgebied een ander beïnvloedt. Je krijgt diepgaande kennis van en inzicht in de belangrijkste aspecten van strategisch zakendoen en management in een wereldwijde context. Of je nu een manager, consultant, analist of ondernemer bent, je zult afstuderen klaar om je carrière te lanceren, of versneld naar het volgende niveau te brengen.

Studenten bouwen een uitstekende basis op in de belangrijkste aspecten van business en management waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Ontworpen met input van succesvolle professionals uit het bedrijfsleven en met verschillende modules, zorgen we ervoor dat je de beste basis hebt voor je professionele carrière.

Dit programma is geaccrediteerd met de professioneel erkende kwalificatie van het Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding kun je naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aanvragen. Deze cursus wordt ook aangeboden als een 'Accredited Degree' door het Chartered Institute of Marketing (CiM), wat betekent dat studenten in een versneld tempo branche-erkende kwalificaties kunnen behalen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Bedrijfsmanagement.

Over de school

Vragen