Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Projectmanagement met beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Projectmanagement met beroepspraktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Project Management met Professional Practice is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Project Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De master Project Management richt zich sterk op inzetbaarheid en biedt studenten kennis van en inzicht in de belangrijkste aspecten van projectmanagement. Met een state-of-the-art mix van frameworks, tools en technieken gebruiken we praktijkvoorbeelden en een praktijkgerichte leeraanpak om ervoor te zorgen dat studenten de professionele vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om uit te blinken. Of het nu gaat om een functie in een organisatie of het starten van een eigen bedrijf als freelance projectmanager.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Project management.

Over de school

Vragen