Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Marketing met beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Marketing met beroepspraktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Marketing met Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Marketing en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Onze door het CIM (Chartered Institute of Marketing) erkende MSc Marketing is ontworpen met de nadruk op de meest geavanceerde marketingkanalen, -concepten en -ontwikkelingen in de snelle en steeds veranderende marketingwereld van vandaag de dag. Met onderwerpen als sociale media, gegevensanalyse en digitale technologieën ben je na je afstuderen goed geplaatst om door te groeien naar een marketingfunctie op senior niveau.

Deze cursus is ook geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen. Deze cursus wordt ook aangeboden als een 'Accredited Degree' door het Chartered Institute of Marketing (CiM), wat betekent dat studenten versneld branche-erkende diploma's kunnen behalen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Marketing.

Over de school

Vragen