Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Leiderschap en Personeelsmanagement met Professionele Praktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Leiderschap en Personeelsmanagement met Professionele Praktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice is een 2-jarige fulltime business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Leadership and Human Resource Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De door het CIPD geaccrediteerde MSc in Leadership and Human Resource Management is ontworpen om je in staat te stellen je carrière in management of bedrijfsgerelateerd HR-management voor te bereiden of te bevorderen. Onze praktijkgerichte modules bieden je diepgaande kennis op het gebied van Human Resource Management, terwijl je ook sterk gericht blijft op je inzetbaarheid en ervoor zorgt dat je de belangrijkste overdraagbare vaardigheden ontwikkelt die veel werkgevers wensen.

Dit programma is ontwikkeld met de nadruk op de ontwikkelingsbehoeften van de industrie en is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) als het Chartered Management Institute (CMI). Dit betekent dat je na afronding van je opleiding een CIPD-certificering en een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership kunt aanvragen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Bedrijfsmanagement en leiderschap.

Over de school

Vragen