Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Human Resources met arbeidsrecht en beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Human Resources met arbeidsrecht en beroepspraktijk

London, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Human Resources with Employment Law en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De CIPD-geaccrediteerde business Master in Human Resources with Employment Law geeft je een breed inzicht in de belangrijkste concepten van human resource management, terwijl je je ook kunt specialiseren in de juridische aspecten van HR-management en werkgelegenheid, wat je een concurrentievoordeel geeft op de arbeidsmarkt. Gestructureerd met de nadruk op het voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften van de industrie en met een sterke focus op je toekomstige inzetbaarheid, zul je na afronding van deze cursus goed geplaatst zijn om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Deze cursus is geaccrediteerd door zowel het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) als het Chartered Management Institute (CMI). Dit betekent dat je na afronding van je opleiding een CIPD-certificering en een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership kunt aanvragen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Bedrijfsmiddelenrecht.

Over de school

Vragen