Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Financieel management met beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Financieel management met beroepspraktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Corporate Financial Management met Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Corporate Financial Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De MSc Corporate Financial Management is ontworpen voor mensen die een carrière in bedrijfs- of bedrijfsfinanciering willen nastreven, bevorderen of overstappen. Onze zakelijke masteropleiding is sterk gericht op het maximaliseren van je toekomstige inzetbaarheid. De cursusmodules zijn gestructureerd met de nadruk op het voldoen aan de behoeften van de industrie, terwijl je ook je professionele vaardigheden ontwikkelt. Als je een cijfermatige achtergrond hebt en geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakelijk financieel management, dan is dit de cursus voor jou.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Financieel management.

Over de school

Vragen