Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Cyber Security Management met beroepspraktijkvorming
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Cyber Security Management met beroepspraktijkvorming

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Cyber Security Management met Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Cyber Security Management en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te bevorderen.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

Het postgraduaat Cyber Security is ontworpen om zakelijke professionals uit te rusten met een diepgaand begrip van de kernaspecten van cyberbeveiliging in ons huidige, snel evoluerende technologische landschap. In het bijzonder zal dit programma de vaardigheden en het begrip voor loopbaanontwikkeling in cyber security data science management, of elke leidinggevende rol waar de beoordeling van risico's en analyse van gegevens speelt een belangrijke rol. Na afronding van deze cursus heb je de kennis en vaardigheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen en je toekomstige inkomsten te maximaliseren.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Cyberveiligheid.

Over de school

Vragen