Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Corporate Governance met ondernemingsrecht en beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Corporate Governance met ondernemingsrecht en beroepspraktijk

London, Verenigd Koninkrijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Corporate Governance with Company Law en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De businessmaster Corporate Governance met ondernemingsrecht helpt je om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Organisaties worden steeds meer verantwoordelijk gehouden voor hun zakelijke beslissingen en er is een steeds grotere focus op ethisch gedrag en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Tijdens deze cursus ontwikkel je je professionele vaardigheden en verken je de belangrijkste concepten in corporate governance en bedrijfswetgeving, met de nadruk op bedrijfsethiek en de ethische en juridische dilemma's rond zakelijke besluitvorming.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Wet bedrijfsbeheer.

Over de school

Vragen