Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Business Analytics met beroepspraktijk
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Business Analytics met beroepspraktijk

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20.350 *

Op de campus

* binnenlandse studenten - Londen: £13.050 / buiten Londen: £12.450 | buitenlandse studenten - Londen / buiten Londen: £18.700

Invoering

Onze nieuwe MSc Business Analytics with Professional Practice is een 2-jarige voltijd business masteropleiding. De 2-jarige opleiding deelt het eerste studiejaar met de 1-jarige MSc Business Analytics en profiteert van een tweede jaar Professional Practice, speciaal om de kansen van studenten op de arbeidsmarkt te vergroten.

Ons jaar van de beroepspraktijk biedt meer flexibiliteit dan een traditioneel stagejaar en je kunt zelf beslissen hoe je je vaardigheden in de praktijk wilt brengen. Kies voor een academische dissertatie, een businessplan, een business- of consultancyproject of een betaalde stage in de industrie, afhankelijk van de optie die het beste past bij je toekomstige carrièrepad. (Voor meer informatie over het Professional Practice Year bezoek je deze website).

De zeer praktische geaccrediteerde Business Analytics MSc-cursus is ontworpen met een sterke focus op je toekomstige inzetbaarheid en is ideaal voor mensen met een numerieke achtergrond die hun vaardigheden willen aanscherpen in de belangrijkste aspecten en technologieën van datamanagement, business intelligence en data analytics. Deze cursus zal je uitrusten met het begrip en de vaardigheden om problemen op te lossen in technologierijke omgevingen en data-gedreven zakelijke beslissingen te nemen.

Deze cursus is geaccrediteerd door The Chartered Management Institute, dus na succesvolle afronding van de cursus heb je de mogelijkheid om naast je diploma ook een CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership aan te vragen. Deze cursus wordt ook aangeboden als een 'Accredited Degree' door het Chartered Institute of Marketing (CiM), wat betekent dat studenten in een versneld tempo branche-erkende kwalificaties kunnen behalen.

Cursus benodigd heden

  • 2:2 of hoger van een Britse bacheloropleiding, of gelijkwaardige kwalificaties
  • Internationale studenten vereisen bovendien een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.5 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

vergoedingen

september 2024 - juni 2025

Binnenlandse studenten

  • Londen: € 13.050
  • Buiten Londen: £12.450

Internationale (niet-binnenlandse) studenten

  • Londen: € 20.350
  • Buiten Londen: £18.700

Carriere

Bedrijfsanalyse.

Over de school

Vragen