Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Invoering

Overzicht:

De Universiteit van Wet (ULaw) is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. In feite hebben we meer praktiserende advocaten opgeleid in het Verenigd Koninkrijk dan wie dan ook.

En met zulke nauwe banden tussen recht en bedrijfsleven, is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed is uitgerust om een uitstekende business school te ontwikkelen, de University of Law Business School.

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld.

Flexibel studeren:

Wij begrijpen dat ieders omstandigheden anders zijn. Daarom bieden we in al onze cursussen een breed scala aan studiemodi (voltijds, deeltijds, op de campus, online) aan om je de grootste keuze en flexibiliteit te bieden die je nodig hebt om te slagen in je studie.

Onze Business School-campussen bevinden zich in London Bloomsbury, Birmingham en Manchester voor niet-gegradueerde cursussen. Postdoctorale cursussen worden gegeven op onze campussen in Birmingham, Leeds, London Moorgate en Manchester. Elk is een bloeiend commercieel centrum, ideaal gelegen om u uitstekende toegang te bieden tot muzieklocaties, theaters, bioscopen, bars en restaurants. Onze postdoctorale cursussen kunnen in deeltijd of voltijd worden gevolgd en zijn ook online beschikbaar.

Online:

Onze online programma's besparen je tijd en geld bij het woon-werkverkeer van en naar de campus en stellen je in staat overal en op verschillende apparaten te studeren. Je kunt er echter zeker van zijn dat de cursus niet ten koste gaat van de kwaliteit of minder veeleisend is dan onze cursussen op de campus cursussen.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Cursus ontwerp:

Met een sterke focus op praktisch leren wil onze Business School studenten inzetbaar maken en klaar maken om te slagen op de werkplek. Wij zijn er trots op dat we de juiste leeromgeving voor u creëren om uw zakelijke ambities te verwezenlijken. Onze onderwijsaanpak is leerlinggestuurd. Je krijgt les in groepsgroottes die een ondersteunende leerrelatie met je docenten bevorderen, in kleine workshops - essentieel voor het succes van studenten - waarbij elke student toegang heeft tot zijn persoonlijke docent.
Onze docenten zijn betrokken academici die hun passie voor het bedrijfsleven, een schat aan branchekennis en professionele zakelijke banden combineren, om uw leerproces zowel binnen als buiten de klasomgeving ten goede te komen.

Loopbanen en inzetbaarheid:

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen bij de Business School. Ons inzetbaarheidsteam zal u persoonlijk advies geven over hoe u succesvol kunt omgaan met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken. aan organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe bedrijven in de echte wereld werken. We organiseren het hele jaar door evenementen, waaronder gastsprekers, paneldiscussies, masterclasses en wedstrijden. De ondersteuning die u ontvangt, geleid en geïnformeerd door de werkgeverspraktijk, zal uw vermogen maximaliseren om succesvolle sollicitaties in te dienen, stages veilig te stellen en uw sollicitatievaardigheden aan te scherpen.

Chartered Management Institute (CMI):

Aangezien sommige cursussen op de Business School zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), kunnen studenten van deze specifieke cursussen automatisch gratis lidmaatschap krijgen voor de duur van hun cursus en gedurende een jaar na voltooiing.

Voordelen zijn onder meer toegang tot ManagementDirect; de grootste beheersbibliotheek van het Verenigd Koninkrijk, samen met toegang tot het online bronnenportaal inclusief e-journals, bedrijfs- en sectorrapporten en advies van meer dan 300 wervingsmanagers via het Career Development Center.

U krijgt toegang tot de huidige vacatures via de JobSearch-database en een schat aan video's, tutorials en artikelen om uw carrière en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De online CMI-mentorgemeenschap bestaat uit meer dan 120.000 leden waar u kunt worden gematcht op basis van de vaardigheden, ervaring en branche waarin u geïnteresseerd bent, evenals informatie over CMI-netwerkevenementen waaraan u kunt deelnemen.

Na succesvolle afronding van een van onze CMI-geaccrediteerde cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten met verschillende achtergronden dan ooit tevoren ondersteunen bij het realiseren van hun carrièreambities. Daarom bieden we een aantal beurzen en beurzen aan.

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten. De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Sportfaciliteiten:

Er zijn voldoende mogelijkheden om op te staan en fit te worden op al onze campussen, als u zowel uw lichaam als uw geest wilt oefenen. Populaire activiteiten zijn Zumba, voetbal, netbal, rugby en tennis.

Clubs en verenigingen:

Met een reeks samenlevingen, sportteams en sociale evenementen die beschikbaar zijn op elk van onze campussen, zult u zeker genoeg vinden om u bezig te houden en plezier te hebben tussen de colleges. En aan het begin van je cursus kun je lid worden van een vereniging, club of evenement van je keuze, of je kunt een eigen club maken via de studentenvereniging.

cursussen:

De University of Law Business School biedt een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in het Verenigd Koninkrijk en online.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die de felbegeerde Chartered Manager (CMgr) -status aanbiedt. Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Online zakelijke cursussen:

We bieden online leren van wereldklasse voor onze postdoctorale cursussen:

 • Studiemethoden voor alle leertypes: er is een studiemethode die bij uw stijl past, met e-books, i-Tutorials, webinars, casestudy's, flashcards, audiobestanden, bewegende beelden, realtime chatrooms voor studenten, online beoordelingen en meer.
 • Toegewijde tutorondersteuning: je krijgt tijdens de duur van je cursus continue ondersteuning en feedback op je werk van een toegewijde programmabegeleider.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingsvoorwaarden en tarieven verschillen per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, tarieven, financieringsopties en, beurzen en beurzen, bezoek de website van de University of Law.

Internationale studenten:

Je zou toetreden tot studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap in alle ULaw-campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven.

Informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

accommodatie:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor niet-gegradueerde studenten garanderen we je een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van je studie, als je ons hebt geaccepteerd als je vaste keuze en je hebt aangemeld voor accommodatie vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst* (*Algemene voorwaarden zijn van toepassing, details over de University of Law website, Undergraduate Accommodatie pagina).

Voor postdoctorale studenten, als u een campus weg van huis kiest, kan onze accommodatiedatabase u helpen een woonplek te vinden, met de mogelijkheid om privé gehuurde eigendommen of gedeelde accommodatie te vinden bij andere ULaw-studenten.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze bedrijfscursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Als je niet naar een van onze Open Dagen op de campus kunt komen, bieden we van tijd tot tijd ook Virtuele Open Dagen aan voor onze cursussen – zodat je nog steeds de kans hebt om uit te vinden hoe het is om te studeren De University of Law Business School, en stel uw vragen online.

De University of Law Business School locaties:

De beschikbare cursussen variëren per locatie. Meer informatie over onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

Locaties

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Verenigd Koninkrijk

      • Nottingham

       Nottingham, Verenigd Koninkrijk

       Vragen