Keystone logo
The University of Greenwich MA Marketing Management
The University of Greenwich

MA Marketing Management

London, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.450 / per year *

Op de campus

* voltijd internationaal | thuis £11.000 per jaar; deeltijd internationaal £2.908 per 30 studiepunten | thuis £1.850 per 30 studiepunten

Invoering

Volg een MA in Marketing Management en vergroot je vaardigheden en kennis voor een carrière in consultancy of voor het ontwikkelen van effectieve strategieën binnen organisaties.

Volg ons MA in Marketing Management programma en begin aan een transformerende reis die baanbrekende marketingstrategieën combineert met een wereldwijd perspectief, allemaal binnen het dynamische landschap van digitaal zakendoen. Het programma biedt twee verschillende paden voor gericht specialisme:

  • Strategische marketing
  • Reclame en communicatie

Het programma ontsluit het leiderschapspotentieel van studenten, vergroot hun technische vaardigheden en stelt hen in staat om theoretische concepten toe te passen op marketinguitdagingen in de echte wereld door middel van consultancyprojecten, casestudy's en live projecten.

De studierichting Strategic Marketing is wereldwijd gericht en bereidt studenten voor op succes in ons snel veranderende, geglobaliseerde zakenlandschap. Afgestudeerden verwerven de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de toekomst van marketing te leiden en vorm te geven, of ze nu een marketingcarrière starten of van carrière willen veranderen of promotie willen maken.

De opleiding Reclame en marketingcommunicatie stimuleert creativiteit en probleemoplossing in merkbeheer, gegrond in analytisch en creatief denken. Het begeleidt studenten op een creatieve reis en leert hen digitale vaardigheden en klantinzichten toe te passen om effectieve reclamestrategieën en communicatiecampagnes te ontwikkelen.

Wat u moet weten over deze cursus

  • Dit programma biedt twee verschillende trajecten voor gerichte specialisatie in Strategische Marketing of Reclame en Communicatie
  • Dit programma is geaccrediteerd door de European Foundation for Management Development.
  • Studeer op onze prachtige Greenwich campus, een UNESCO Werelderfgoedlocatie

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen