Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Invoering

The University of Greenwich wordt gedreven door een grondbeginsel van ‘geen grenzen’. Onze fundamentele visie is om iedereen in staat te stellen nieuwe mogelijkheden te verkennen, ongebonden door conventionele wijsheid en kunstmatige grenzen. Met deze aanpak willen we nieuwe manieren inspireren om te communiceren, verbinden en onze persoonlijke en collectieve identiteit uit te drukken.

We zijn ook een van de weinige universiteiten in Londen die alles wat je nodig hebt op één plek heeft. Onderwijs-, sociale, sport- en woonruimtes bevinden zich allemaal op de campus of dichtbij.

De Greenwich-gemeenschap

Greenwich is meer dan een verzameling individuele studenten en medewerkers; het is een gemeenschap van mensen verenigd door hun passie voor leren. Lid zijn van de universitaire gemeenschap brengt een gevoel van trots en een verantwoordelijkheid met zich mee om te voldoen aan de hoge normen van vorige generaties studenten. Het betekent ook dat je erop vertrouwt dat anderen je helpen de beste student te worden die je kunt. Er zijn veel mogelijkheden om vrienden te maken, nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken waar je goed in bent, samen met andere gelijkgestemden. Iedereen is welkom en kan een manier vinden om bij Greenwich te passen.

Geniet van je leerproces

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om in Greenwich te studeren en de kans krijgt om uit te blinken. Onze cursussen zijn ontworpen in samenwerking met het bedrijfsleven en de industrie en maken gebruik van de nieuwste, op onderzoek gebaseerde curricula. Wij ondersteunen en stimuleren u om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Technologie speelt een grote rol in ons onderwijs. Een voorbeeld hiervan is het vastleggen van colleges, waarmee u colleges online en on-demand kunt herbekijken. Onze medewerkers beschikken over de middelen om van multimedia een belangrijk onderdeel van uw leerervaring te maken.

Wij zijn gespecialiseerd in onderwerpen die je voorbereiden op de volgende fase van je carrière. Veel van onze studenten hebben externe mentoren en volgen stages om de vaardigheden en ervaring op de werkplek op te bouwen die door werkgevers worden gewaardeerd. Dit is een succesformule, aangezien 90% van onze afgestudeerden binnen zes maanden na voltooiing van hun cursus begint met werken of verder studeren (DLHE-enquête 2018).

Onderwezen door gepassioneerde mensen

We hebben goed gekwalificeerd en deskundig onderwijzend personeel in dienst, waarvan het merendeel een formele onderwijskwalificatie heeft. Een groot aantal van onze academici heeft ook eerder in het bedrijfsleven of de industrie gewerkt. Hierdoor zijn wij in staat actuele en brancherelevante cursussen aan te bieden, geaccrediteerd door beroepsorganisaties.

Onze docenten zijn net zo gepassioneerd over het delen van kennis als over hun vak. Zij zijn ideaal geplaatst om u te helpen uw potentieel te bereiken. Onze studenten merken vaak op dat onze academici een stapje extra zetten om hen te helpen excelleren in het door hen gekozen onderwerp.

Deze principes leverden ons in 2017 een nationale Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-beoordeling op en een National Teaching Fellowship van de Higher Education Academy voor een groot deel van ons onderwijzend personeel.

Ondersteunende diensten

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan ondersteunende diensten voor al onze studenten. Elke student krijgt een persoonlijke docent toegewezen die je tijdens je studie aan Greenwich zal helpen. Ons Student Academic Services-team kan u helpen bij huisvestingsbehoeften, geldzaken, advies en begeleiding en behoeften op het gebied van handicaps. De Greenwich Students' Union vormt het hart van de universiteit en biedt een uitstekend aanbod aan sociale, sportieve en ondersteunende mogelijkheden voor alle studenten en postdoctorale studenten.

Faciliteiten om uw toekomst vorm te geven

Sinds 2013 hebben we meer dan £150 miljoen geïnvesteerd in laboratoria, onderwijsruimtes en studentenfaciliteiten. Dit omvat een nieuwe studentenhub op de Medway Campus en het Dreadnought Building in Greenwich.

Dreadnought is een nieuw centraal knooppunt voor alle academische en sociale activiteiten van studenten. Naast les- en computerruimtes vind je er een café, restaurant, fitnessruimte en een concert- en evenementenlocatie. Hier kun je sociaal leren, toegang krijgen tot studentenvoorzieningen, deelnemen aan studentenactiviteiten en rondhangen met vrienden.

Je profiteert ook van uitstekende studiefaciliteiten, waaronder eersteklas geavanceerde laboratoria voor wetenschappelijke en technische vakken en drie campusbibliotheken met toegewijde bibliothecarissen voor academische diensten.

Kennis bevorderen in Greenwich

Ons onderzoek richt zich op enkele van de meest uitdagende problemen ter wereld, van mondiale gezondheid tot openbare veiligheid.

Lopende onderzoeken omvatten door muggen overgebrachte ziekten, zoals malaria en het Zika-virus, en het gebruik van 3D-printers voor medische implantaten. Andere projecten omvatten levensreddend onderzoek naar het evacueren van moeilijke omgevingen, zoals hoogbouwlocaties, en het begrijpen van de verbanden tussen politiek en economie.

Deze expertise wordt rechtstreeks in ons onderwijs meegenomen. Je lessen zijn gebaseerd op baanbrekend onderzoek en worden gegeven door vooraanstaande onderzoekers die zelf de grenzen van de kennis verleggen.

We verwelkomen ook de volgende generatie postdoctorale onderzoekers om toonaangevend onderzoek uit te voeren met behulp van onze faciliteiten van wereldklasse. Je wordt ondersteund door een begeleidingsteam dat je helpt vaardigheden te ontwikkelen voor een loopbaan in de academische wereld, het onderzoek en de industrie.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  14%

 • 00

Campusfuncties

The University of Greenwich heeft twee campussen in Londen en één in Medway in Kent. Combineer een stadsleven met een rustige omgeving voor een unieke studie-ervaring.

 • Greenwich-campus, Londen
 • Avery Hill-campus, Londen
 • Medway-campus, Kent

Over de Greenwich Campus

Onze Greenwich Campus aan de rivier wordt omgeven door het groen van Greenwich Park en ligt dicht bij het centrum van Londen.

Greenwich Campus staat op de Werelderfgoedlijst en ligt in het hart van Greenwich, in het zuidoosten van Londen. De buurt heeft een levendige sfeer maar ligt ver weg van de drukte van de stad, waardoor het de ideale plek is om te studeren.

De campus wordt omgeven door historische bezienswaardigheden, evenals Greenwich Park en een selectie aan bars en restaurants. Veel locaties rond de campus zijn gebruikt als decor voor films, zoals The King's Speech, Les Misérables, Four Weddings and a Funeral en The Queen.

Over de Avery Hill-campus

Avery Hill Campus wordt omgeven door groene ruimtes en ligt in Eltham, in het zuidoosten van Londen. Het beschikt over eersteklas onderwijs- en sportfaciliteiten, evenals studentenhuisvesting.

Avery Hill is de ideale setting voor studenten die in Londen willen studeren. Het heeft niet alleen de sfeer van een campusuniversiteit met onderwijs- en woonruimte, maar het ligt ook op slechts 30 minuten met de trein van het centrum van Londen.

Over de Medway-campus

Een vooruitstrevende universiteit in een historische setting. Ontdek meer over het studentenleven en de studie-ervaring op Medway Campus in Chatham Maritime, Kent. Waar je gaat studeren is een heel belangrijke beslissing, en we heten je graag welkom op onze historische Medway Campus in Chatham, Kent.

Medway Campus heeft een rijke maritieme geschiedenis. De rode bakstenen gebouwen waren voorheen een Royal Navy-basis. Nelsons vlaggenschip HMS Victory werd gebouwd op Chatham's Historic Dockyard.

De campus heeft ook geweldige cafés en bars, waaronder die in de Pembroke- en Pilkington-gebouwen. Een aantrekkelijke ruimte in piazzastijl met zitplaatsen buiten is ideaal voor evenementen. Er zijn ook tal van groene ruimtes, met een tennisbaan.

We bieden onze studenten een ondersteunende omgeving voor hun studie en de hulp die ze nodig hebben om banen voor afgestudeerden veilig te stellen in Londen, het zuidoosten en daarbuiten.

  toelatingen

  Alle volgende documenten moeten worden geüpload naar het gedeelte 'Kwalificatie' van het aanvraagformulier. Aanvragen die niet over de vereiste documentatie beschikken, worden mogelijk niet in behandeling genomen.

  1. Gescande kopieën van uw certificaten en/of transcripties die voldoen aan de toelatingseisen van het programma.
  2. Raadpleeg onze pagina Een postdoctoraal onderzoeksdiploma aanvragen voor de toelatingseisen.
  3. Een gescande kopie van uw paspoort en verblijfsvergunning(en), indien van toepassing.
  4. Curriculum Vitae (CV), inclusief de namen van twee referenten (schriftelijke referenties kunnen ook worden aangeleverd via het referentieformulier).
  5. Een gedetailleerd onderzoeksvoorstel van ongeveer 1.500 woorden (zie voor beursaanvragen de specifieke instructies in de advertentie en vermeld de beursreferentie in het gedeelte met persoonlijke verklaringen).
  6. Bewijs van uw Engelse taalvaardigheid, voor aanvragers wier eerste taal niet Engels is. U hoeft uw kennis van het Engels niet te bewijzen als u kunt aantonen dat u de nationaliteit heeft van een van de volgende landen of als u een bachelor- of masterdiploma heeft behaald in Groot-Brittannië of een van deze landen.

  Kandidaten die niet aan deze criteria voldoen, moeten een IELTS-certificaat overleggen, waarmee ze op elk gebied een 6,5 behalen, of een acceptabel, aantoonbaar equivalent hiervan.

  Wat gebeurt er nadat u uw aanvraag heeft ingediend?

  Het proces voor het werven van studenten varieert binnen de faculteiten, maar alle online sollicitaties worden in eerste instantie geregistreerd bij het Faculteitsbureau, dus als u vragen heeft, kunt u in eerste instantie contact met hen opnemen. De faculteit/afdeling neemt rechtstreeks contact met u op om een interview af te spreken als zij uw aanvraag verder willen behandelen.

  U krijgt bericht als uw aanvraag niet succesvol is. Als u succesvol bent, ontvangt u een aanbod van Postgraduate Research Admissions, onder voorbehoud van het voltooien van UKVI-controles, indien van toepassing, en het leveren van bewijs dat u voldoet aan de toelatingseisen voor het programma. Houd er rekening mee dat het wervingsproces zes tot acht weken kan duren. Als u eerder een beslissing nodig heeft vanwege een financieringsdeadline, informeer dan bij de faculteit en vermeld dit duidelijk in de persoonlijke verklaring van uw aanvraagformulier.

  Toelatingsprocedure

  Reageren om een aanbod te accepteren

  • U moet binnen 30 dagen op een aanbod tot toelating reageren, of uiterlijk op de aangegeven startdatum van uw programma, afhankelijk van welke datum eerder valt. Als u niet reageert, gaan wij ervan uit dat u het aanbod niet wilt accepteren en wordt het aanbod ingetrokken. Om uw aanvaarding van het aanbod te bevestigen, moet u het toelatingsaanbod ondertekenen en dateren en terugsturen, samen met eventuele andere vereiste documenten zoals gespecificeerd in uw aanbiedingsbrief.
  • Uw startdatum staat vermeld op uw toelatingsaanbod. Houd er rekening mee dat u vóór de startdatum van uw programma aan alle voorwaarden van uw aanbod moet voldoen.
  • Op onze studiefinancieringspagina's vind je informatie over het betalen van je borg, het verstrekken van een sponsorbrief en het betalen van je collegegeld.
  • Details van het collegegeld
  • Als je een internationale student bent of ATAS nodig hebt, raadpleeg dan de richtlijnen op onze internationale studentenpagina's.

  Beginnen met je studie

  Op je eerste studiedag wordt van je verwacht dat je de registratie bij het Studentencentrum voltooit en je facultaire introductie bijwoont. Late aankomsten moeten Postgraduate Research Admissions en hun faculteit op de hoogte stellen van hun voorgestelde aankomstdatum.

  Visum vereisten

  Wanneer u uw studentenvisumaanvraag indient, moet u een aantal specifieke documenten indienen om te bewijzen dat u aan de criteria voldoet

  Documenten indienen bij uw studentenvisumaanvraag

  Welke documenten u bij uw visumaanvraag moet overleggen, hangt af van uw omstandigheden. Sommige documenten zijn verplicht en andere moeten worden verstrekt, afhankelijk van uw omstandigheden en wat uw CAS zegt. De volgende lijst helpt u te bepalen welke documenten u moet overleggen. Het is belangrijk om alle benodigde documenten te verstrekken, omdat dit niet kan leiden tot visumweigering.

  Lijst met studentenvisumdocumenten

  Huidig paspoort

  Een actueel paspoort of andere geldige reisdocumentatie.

  Kwalificaties Vermeld op uw CAS.

  Alle kwalificaties vermeld in uw CAS. Houd er rekening mee dat als er geen kwalificaties in uw CAS staan vermeld, u deze ook niet hoeft op te geven.

  Engelstalig bewijs.

  UKVI vraagt om een bewijs van uw kennis van de Engelse taal. Universiteiten kunnen kiezen hoe zij de kennis van het Engels van een student beoordelen. Uw CAS bevestigt hoe uw Engelse taalvaardigheid door de universiteit is beoordeeld. Als de beoordeling is uitgevoerd doordat u een certificaat of kwalificatie verstrekt, wordt dit vermeld in uw CAS en moet u het genoemde certificaat overleggen. Als er geen Engelse taalkwalificaties in uw CAS staan vermeld, hoeft u deze ook niet bij uw aanvraag te voegen.

  Vertalingen.

  Als een document niet in het Engels is, moet het origineel vergezeld gaan van een volledige vertaling. De vertaling moet bevatten:

  • Validatie van de vertaler dat het een exacte vertaling van het originele document is
  • Contactgegevens van het vertaalbureau
  • De datum van de vertaling

  Bewijs van financiën.

  Je moet aantonen dat je een bepaald geldbedrag tot je beschikking hebt voor collegegeld en kosten van levensonderhoud in Groot-Brittannië. Zie onze informatie over de financiële vereisten voor richtlijnen over hoe u kunt controleren wat dit bedrag is.

  De soorten documenten die u kunt overleggen om uw financiën te bewijzen zijn:

  • Persoonlijke bankafschriften of hypotheekafschriften
  • Bankbrieven
  • Officiële leningbrieven
  • Officiële financiële sponsorbrieven

  Zie onze informatie en richtlijnen over financiële documenten op de pagina Uw financiën aantonen. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om financiële documenten te verstrekken die aan de vereisten voldoen, om visumweigering te voorkomen.

  Toestemmingsbrief van overheidssponsor.

  Als u het afgelopen jaar officiële financiële sponsoring van een overheid heeft ontvangen, moet u een brief van deze sponsor overleggen waarin de toestemming van de sponsor wordt bevestigd om de studentenvisumaanvraag in te dienen.

  Bewijs van uw relatie met uw ouder of voogd.

  Als het door u getoonde geld op naam van een ouder staat, moet u uw relatie met uw ouder(s) bewijzen. Geboorteakten of adoptieakten worden geaccepteerd.

  Brief van ouder/voogd.

  Als het geld op naam van een ouder wordt bewaard, hebt u ook een brief van uw ouder(s) of wettelijke voogd(en) nodig waarin u toestemming geeft om het geld te gebruiken. De brief hoeft geen strikt format te volgen, maar moet wel ondertekend en gedateerd zijn.

  Bewijs van toestemming van een ouder of andere wettelijke voogd als u jonger dan 18 jaar bent.

  Als u jonger dan 18 jaar bent wanneer u met uw studie begint, moet u een brief van uw ouder(s) of wettelijke voogd(en) overleggen, evenals uw geboorteakte of adoptieakte. Neem indien nodig contact met ons op voor meer informatie en advies.

  Uw tuberculosetestresultaten

  Als u uit een land komt waar u de test moet afleggen. Houd er rekening mee dat als u de afgelopen zes maanden in een land heeft gewoond waar de tbc-test niet vereist is, u dit niet hoeft te overleggen (als u zes of meer maanden in Groot-Brittannië heeft gewoond, hoeft u dit niet te doen). een tbc-test moet doen.) Zie de UKVI-informatie over tbc-testen om te controleren of dit op u van toepassing is.

  ATAS-certificaat (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Dit is een certificaat dat door sommige postdoctorale studenten wordt vereist. (Dit geldt niet voor studenten die een bacheloropleiding volgen.) Houd er rekening mee dat het ongeveer een maand duurt voordat een ATAS-certificaat wordt afgegeven. Uw CAS bevestigt of u een ATAS-certificaat nodig heeft. Zie onze ATAS-informatie voor meer richtlijnen.

  Beurzen en financiering

  Onze beurzen en beurzen variëren van beurzen voor zorgverlaters en studenten in financiële nood tot prijzen voor postdoctorale studie. Met onze EU-beurs kunnen nieuwe studenten die in de EU wonen, een verlaging van het collegegeld voor het eerste jaar krijgen.

  Beurzen en beurzen 2023/24

  Accommodatiebeurs

  De Greenwich University Accommodation Bursary voor nieuwe binnenlandse / thuisstudenten met een laag gezinsinkomen.

  Postdoctorale beurs voor kunstmatige intelligentie en datawetenschap

  De beurs is een geldbeurs van £ 10.000 of vrijstelling van vergoedingen om MSc in Data Science en de bijbehorende Applications-cursus aan The University of Greenwich te studeren.

  Aziz Foundation-beurs

  De Aziz Foundation Scholarship dekt 100% van het postdoctorale collegegeld ter ondersteuning van Britse moslims die willen studeren aan The University of Greenwich .

  Zorgverlatersbeurs

  De Care Leaver Bursary biedt £ 1.500 per jaar aan studenten die rechtstreeks vanuit de plaatselijke overheidszorg naar de universiteit komen.

  Forenzenbeurs

  Onze woon-werkbeurzen ondersteunen studenten uit huishoudens met lage inkomens die te maken hebben met uitdagende reiskosten om naar de universiteit te gaan.

  David Fussey Koortentoonstelling Beurs 2023/24

  De David Fussey Choral Exhibition Bursary is £ 1.000 per jaar waard voor studenten die zijn geselecteerd om lid te worden The University of Greenwich Choir.

  Beurs voor digitale toegang

  Nieuwe studenten of postdoctorale studenten met een laag gezinsinkomen kunnen financiële steun aanvragen voor apparatuur ter ondersteuning van online leren.

  EU-beurs

  EU-studenten die in de EU wonen en een aanbieding hebben om bij ons te studeren, kunnen een aanzienlijke korting op het collegegeld krijgen voor het eerste studiejaar in het academiejaar 2023/24.

  Voedselbonnen

  Als u een onverwachte financiële crisis doormaakt en u zich als gevolg daarvan geen voedsel, toiletartikelen of andere essentiële spullen kunt veroorloven, komt u mogelijk in aanmerking voor een voedselvoucher.

  Grote vaardighedenbeurs

  Het draait allemaal om GEWELDIGE vaardigheden! Als studenten deelnemen aan onze outreach-activiteiten voordat ze bij ons aan de universiteit komen werken, kunnen ze in aanmerking komen voor een studiebeurs ter waarde van £ 2.000.

  Greenwich Progressiebeurs

  Het nieuwe beurs- en werkstageprogramma van £ 3.000 voor thuisbetalende studenten en alumni.

  Internationaal Ontberingenfonds

  Dit fonds is bedoeld voor EU-studenten zonder onderhoudslening en internationale studenten die onverwachte kortetermijnkosten hebben ondervonden.

  Internationale beurzenprijs

  Internationale studenten die een aanbieding hebben om aan The University of Greenwich te studeren, kunnen in het eerste jaar een korting op het collegegeld krijgen ter waarde van maximaal £ 3.000.

  Beurs van de Mister Gees Foundation

  Deze beurs is £ 5.000 waard voor een postdoctorale student die is ingeschreven voor de MSc Water, Waste, and Environmental Engineering en kan je tijdens je studie £ 5.000 bieden.

  Verpleegkundig Memorial Appeal Bursary Buddy

  Voor veel studenten kan solliciteren naar de universiteit een moeilijke en ontmoedigende beslissing zijn. Financiële barrières kunnen het potentieel van studenten beperken.

  Robert Holman-beurs

  Deze prijs is £ 1.000 waard voor huidige studenten die Accounting and Finance-cursussen volgen in Greenwich, Lewisham en Southwark.

  Koninklijke Marine en Royal Marine Bursary

  Deze beurs biedt maximaal £ 3.000 per jaar voor studenten die bij de Royal Navy of Royal Marines hebben gediend, of wier ouders een staat van dienst hebben.

  RPS Karen Roberts-beurs

  Deze prijs is £ 5.000 waard voor een bachelorstudent die is ingeschreven voor de BA Landschapsarchitectuur en kan je tijdens het eerste studiejaar £ 5.000 opleveren.

  RSK-beurs

  De beurs is een geldbeurs van £ 5.000 voor een eerstejaars student die is ingeschreven voor specifieke ingenieurs- en architectuurprogramma's.

  Stichting Sir William Boreman

  Als u een permanente inwoner bent van de Borough of Greenwich of Lewisham, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie van de Sir William Boreman's Foundation voor uw levensonderhoud.

  Stephen Lawrence-beurs (architectuur)

  De beurs is een geldbeurs van £ 18,500 of vrijstelling van vergoedingen om Architectuur Deel 2 maart te studeren aan The University of Greenwich .

  Beurzen en leningen voor lerarenopleidingen

  Interesse om leraar te worden?

  De mondiale Greenwich-beurs

  Het Global Mobility Team en het Fees and Funding-team willen graag samenwerken om een speciale beurs aan te bieden om studenten uit kansarme milieus te helpen toegang te krijgen tot studie in het buitenland en stagemogelijkheden.

  De Greenwich-beurs

  De Greenwich Bursary is £ 700 waard voor nieuwe studenten met een laag gezinsinkomen.

  De Heiligdomsbeurs

  Deze beurs is bedoeld voor een aanbiedingshouder die asiel zoekt of een vluchtelingenstatus heeft in het Verenigd Koninkrijk. Het dekt de collegegeld- en huisvestingskosten, plus een onderhoudssubsidie.

  Visionaire beurs

  Deze prijs is £ 5.000 waard voor studenten die tegenslagen hebben overwonnen, met ons hebben samengewerkt tijdens school/universiteit of tijdens hun huidige studie, en zijn genomineerd door een leraar of adviseur van hun instelling.

  William Hills-beurs

  De William Hills Scholarship biedt zes studenten elk jaar £ 2.000 voor de duur van hun 4-jarige MEng-opleiding Werktuigbouwkunde. Er zijn twee extra prijzen beschikbaar voor twee studenten in het tweede jaar van hun BEng-opleiding Werktuigbouwkunde.

  Locaties

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Vragen