Keystone logo
The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

The University of Edinburgh - School of Biological Sciences

Invoering

Over ons

Wij zijn een van de grootste biologie-afdelingen in het VK.

Als de moderne erfgenamen van onze 400 jaar oude reputatie voor uitmuntendheid, dragen onze medewerkers en studenten bij aan een levendige academische gemeenschap wiens visies de wereld van morgen vormgeven.

De voorsprong

De School of Biological Sciences loopt voorop op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie. Onafhankelijke ranglijsten zoals de Times Higher Education plaatsen ons steevast in de top 25 van universiteiten ter wereld voor biologische wetenschappen.

Onze leer- en onderwijsomgeving

Onze studenten waarderen ons hoog voor de kwaliteit van ons onderwijs. Studenten van vandaag kunnen een breed scala aan onderwerpen bestuderen, waarbij ze een sterke basis in fundamentele biologie bieden met de flexibiliteit om ervaring op te doen met de meest recente onderzoeksontwikkelingen in de biologische en biomedische wetenschap in de latere jaren van hun opleiding. Verschillende cursussen worden samen met andere scholen gegeven om onze studenten interdisciplinaire mogelijkheden te bieden.

We bieden 10 innovatieve masterprogramma's, waaronder afstandsonderwijs en samenwerkingsprogramma's met andere onderzoeksorganisaties die de breedte van de onderwerpen die onze studenten kunnen bestuderen uitbreiden.

Gegeven cursussen worden ondersteund door onze BiologyTeaching Organization met academische en pastorale ondersteuning. Elke student heeft een aangewezen persoonlijke academische tutor.

Ons onderzoek

Onze studenten krijgen les van enkele van 's werelds meest vooraanstaande wetenschappers. We zijn een van de beste biologieafdelingen in het VK vanwege de kwaliteit en impact van ons onderzoek. Meer dan de helft van onze onderzoeksactiviteiten werd beoordeeld als 'wereldwijd toonaangevend' in kwaliteit en reikwijdte in de Britse nationale onderzoeksbeoordeling van 2014, waardoor we derde overall en tweede in het VK werden onder universitaire onderwijsafdelingen.

Ons onderzoek spitst zich toe op vier hoofdthema's. Al onze hoofdonderzoekers en hun onderzoeksteams dragen bij aan een of meer van deze thema's.

Duurzaamheid

De School of Biological Sciences zet zich in om bij te dragen aan sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid aan de Universiteit van Edinburgh. De School ondersteunt de deelname van verschillende teams aan de University Sustainability Awards. De teams zijn momenteel in het bezit van of werken aan een bronzen of zilveren onderscheiding.

Locaties

  • Edinburgh

    Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

    Vragen