Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

Invoering

Opgericht door de stad Edinburgh in 1583, waren we de eerste echte burgeruniversiteit in Groot-Brittannië en een van de vier oude universiteiten van Schotland. Met onze rijke geschiedenis, bekende alumni en vooraanstaande wetenschappers, hebben we in onze vele eeuwen als wereldberoemde universiteit veel om trots op te zijn.

Van Nobelprijswinnaars en Olympische kampioenen tot ruimteverkenners en premiers, de Universiteit van Edinburgh heeft de geschiedenis beïnvloed sinds ze in 1583 de poorten opende voor haar eerste studenten.

Strategie 2030

Als toonaangevende universiteit zijn we hier om de grootste uitdagingen van morgen aan te pakken. We doen dat met een op waarden gebaseerde benadering van onderwijs, onderzoek en innovatie, en door de kracht van onze relaties, zowel lokaal als mondiaal.

Onze visie

Onze afgestudeerden en de kennis die we samen met onze partners ontdekken, maken de wereld een betere plek.

Ons doel

Als toonaangevende onderzoeksintensieve universiteit zijn we hier om de grootste uitdagingen van morgen aan te pakken. Tussen nu en 2030 zullen we dat doen met een op waarden gebaseerde benadering van onderwijs, onderzoek en innovatie, en door de kracht van onze relaties, zowel lokaal als mondiaal.

Waarom online studeren in Edinburgh?

De Universiteit van Edinburgh is een van 's werelds toonaangevende instellingen en biedt online studenten hetzelfde onderwijs en dezelfde ondersteuning als studenten op de campus.

Carrière verbeteren

Onze online programma's zijn erop gericht u te helpen slagen in uw carrière. Een online masterprogramma van de Universiteit van Edinburgh kan:

 • Helpt u nieuwe vaardigheden te leren
 • Maak je aantrekkelijker voor werkgevers
 • Leid tot hogere inkomsten
 • Helpt u uw carrière te veranderen

Onze online masterprogramma's omvatten hetzelfde werkniveau als de programma's op de campus en de kwalificatie die je krijgt is van gelijke waarde. Op je diploma staat niet dat je de opleiding online hebt gevolgd.

Postdoctoraal online leren

Flexibel online onderzoek - gezondheid van mens, dier en ecosysteem

Het College of Medicine and Veterinary Medicine van de University of Edinburgh biedt de volgende beste stap in je toekomstige loopbaanontwikkeling. Met onze flexibele online leerprogramma's kunt u een diploma van hoge kwaliteit behalen dat identiek is aan een kwalificatie op de campus - het enige verschil is dat de cursus volledig online wordt gegeven om beter aan uw individuele behoeften te voldoen.

Dit betekent dat u, waar ter wereld u ook bent, een vooraanstaande academische graad kunt behalen aan de Universiteit van Edinburgh zonder dat u het comfort van uw eigen huis hoeft te verlaten.

Bovendien zijn onze online masters ontworpen om enkele van 's werelds meest urgente uitdagingen aan te pakken. Onze afgestudeerden hebben nu al een merkbare impact over de hele wereld.

toelatingen

Academische kwalificaties

Om op postdoctoraal niveau te studeren, moet je normaal gesproken een diploma hebben in een geschikt onderwerp, met een uitstekende of zeer goede classificatie (equivalent aan eerste- of tweedeklas onderscheidingen in Groot-Brittannië).

We kunnen ook gelijkwaardige kwalificaties of werkervaring accepteren.

Controleer de specifieke vereisten voor uw programma voordat u zich aanmeldt.

Waar de toelatingseisen een vereist aantal studiepunten specificeren, zijn dit Britse studiepunten. 20 Britse credits zijn gelijk aan 10 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) credits.

Internationale kwalificaties

Als je solliciteert met kwalificaties die je buiten Groot- Brittannië hebt behaald, vind je de toelatingseisen op onze landspecifieke pagina's voor internationale studenten.

Engelstalige toelatingseisen

U moet blijk geven van een niveau van Engelse taalvaardigheid waarmee u kunt slagen in uw studie, ongeacht uw nationaliteit of het land waar u woont.

Beurzen en financiering

Een postdoctorale studie kan een aanzienlijke financiële verplichting zijn, maar u zult misschien verrast zijn door het scala aan beschikbare financieringsbronnen.

De universiteit, overheidsinstanties, onderzoeksraden, liefdadigheidsinstellingen en externe instanties bieden verschillende beurzen, studentenbeurzen en leningen aan om u te helpen uw ambities na te streven.

Wanneer aanvragen

Voordat u enige vorm van financiering kunt aanvragen, moet u zich eerst hebben aangemeld voor een plaats aan de Universiteit van Edinburgh .

Nadat u een toelatingsaanvraag heeft ingediend en uw UUN (University User Name) en wachtwoord heeft ontvangen, kunt u beurzen aanvragen.

Online Scholarships leren

 • Edinburgh Global Online Learning Masters-beurzen
 • Commonwealth-beurzen voor afstandsonderwijs 2023
 • De Anne Rowling Clinic Regeneratieve Neurologiebeurzen
 • Online leerbeurzen van Mastercard Foundation
 • Klinisch beheer van pijnbeurzen
 • De David en Molly Pyott Foundation-beurzen voor oogheelkunde
 • Beurzen van het Memorial Fund van de Poolse School of Medicine
 • Edinburgh Surgery Online wereldwijde beurzen
 • Beurs voor patiëntveiligheid en klinische menselijke factoren
 • De Edinburgh Futures Institute-beurzen
 • De Glenmore Postdoctorale Scholarship
 • Masterbeurzen MSc Interne Geneeskunde

Ranglijsten

 • Volgens de laatste QS World University Rankings staat de Universiteit van Edinburgh nu op de 15e plaats in de wereld
 • We staan ook 8e in de wereld voor Diergeneeskunde en 22e in de wereld voor Geneeskunde
 • We staan momenteel voor het 5e jaar op rij op de eerste plaats in Groot-Brittannië voor diergeneeskunde
 • 1e in Groot-Brittannië voor geneeskunde (The Guardian Best UK Universities Guide 2022)

Locaties

 • Edinburgh

  Old College, South Bridge, EH8 9YL, Edinburgh

Vragen