Keystone logo
The University of Akron

The University of Akron

The University of Akron

Invoering

De carrière van studenten voorbereiden en verbonden maken '

Het College of Business Administration (CBA) werd The University of Akron . Tegenwoordig hebben we ons onderscheiden als een nationaal gerangschikt en wereldwijd erkend instituut voor het ontwikkelen van zakelijke professionals en leiders.

Geïnvesteerde gebiedsprofessionals

Ons actieve zakelijke netwerk onderscheidt ons echt. CBA-studenten sluiten zich direct aan bij een zakelijk netwerk van 25.000 alumni - 400+ in topfuncties. Meer dan 270 professionals zijn vooral verbonden met de CBA door middel van service in adviesraden die regelmatig bijeenkomen om expertise en begeleiding te bieden bij curriculumbeslissingen en strategische richting. Leden van de adviesraad hielpen bij het ontwikkelen van onze marktrelevante majors en impactvolle graduate-programma's die de carrière van studenten bevorderen. Leden van de adviesraad brengen ook de bedrijfsstages en coöperaties, projecten en wedstrijden van hun organisaties elk jaar naar CBA-studenten.

Professionele ontwikkeling readies studenten

Robuuste, carrièregerichte professionele ontwikkeling en praktische leermogelijkheden - van honderden stages tot klassikale real-world projecten - onderscheiden de CBA van andere instellingen. Ons EDGE Professional Development Designation-programma biedt elk semester tientallen extra-curriculaire mogelijkheden die het leren buiten het klaslokaal brengen en studenten op weg helpen naar loopbaanbereidheid. Hierdoor kunnen studenten netwerken met professionals die actief zijn in onze adviesraden. Deze inspanningen helpen ervoor te zorgen dat studenten Career Ready en Connected zijn tegen de tijd dat ze afstuderen. Vanaf 2019 zullen onze medewerkers voor professionele ontwikkeling worden ondergebracht in een nieuw $ 5,2 miljoen Professional Development Center dat alle middelen voor professionele ontwikkeling van de CBA samenbrengt op één centrale locatie.

Faculteit doceert in de CBA - geen onderwijsassistenten

Onze missie om ervoor te zorgen dat onze studenten Career Ready and Connected behalen, wordt gevoed door onze hooggekwalificeerde en gepassioneerde instructeurs. Onze CBA-professoren voeren kwaliteitsonderzoek uit, maar geven ook voltijds les aan studenten, vaak in ultramoderne faciliteiten en leerlaboratoria. Ze werken regelmatig samen met vakprofessionals en werken elk semester samen met tientallen bedrijven om real-world projecten te zoeken die praktische leermogelijkheden bieden en klaslokalen verbinden met boardrooms.

De missie van het College of Business Administration

Terwijl de College of Business Administration (CBA) The University of Akron (UA), werden voor het eerst zakelijke lessen aangeboden aan de UA in 1916, bijna 100 jaar geleden!

Historisch gezien lag onze focus op het hebben van sterke programma's en ervaringen om kwaliteitsstudenten en docenten aan te trekken. Vandaag blijft deze focus bij het uitvoeren van onze missie:

Om onze studenten voor te bereiden om competente en verantwoordelijke zakelijke professionals en leiders te worden. Deze missie wordt geleid door de overtuiging dat het bedrijfsleven een toegepaste, wereldwijde discipline is, wat tot uiting komt in onze uitgebreide partnerschappen met het bedrijfsleven door middel van talrijke adviesraden, klassenprojecten en stages, en door diverse leermogelijkheden.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Woon een nationaal gerangschikte Business School bij met dubbele accreditatie

Rangschikkingsorganisaties erkennen regelmatig onze programma's en de algehele kwaliteit van ervaringen in het College of Business Administration (CBA).

Rankings - Graduate Programmes

De afgestudeerde programma's van de CBA zijn sinds 2005 elk jaar opgenomen in de lijst met beste business schools van The Princeton Review. Scholen worden erkend op basis van hoogwaardige academische programma's en de gunstige meningen van studenten, die hun campuservaringen beoordelen en rapporteren.

Bloomberg Businessweek heeft het parttime MBA-programma gerangschikt onder de beste in de natie. Deze ranglijsten zijn gebaseerd op metingen van studenttevredenheid, academische kwaliteit en resultaten na het afstuderen, zoals arbeidsbemiddeling.

US News en World Report hebben het MBA-programma van de CBA gerangschikt onder de beste parttime MBA-programma's in de VS.De ranglijsten zijn gebaseerd op een gemiddelde peer-beoordelingsscore en op vier studentgerelateerde factoren - de gemiddelde GMAT-score, gemiddelde undergraduate GPA , de jarenlange werkervaring van studenten die deelnemen aan de opleiding, en het percentage studenten dat deeltijds is ingeschreven bij de opleiding.

CEO Magazine heeft onze MBA gerangschikt als een Tier 1-programma. Gebaseerd op programmakwaliteit en studentensucces.

Rankings - Undergraduate-programma's

Businessweek heeft onze undergraduate business school gedurende zes opeenvolgende jaren gerangschikt als een van de beste in de Verenigde Staten. Businessweek baseert de ranglijst op de academische kwaliteit van de programma's, de resultaten na het afstuderen voor studenten, de tevredenheid van de recruiter en negen metingen van studenttevredenheid.

US News en World Report hebben de CBA gerangschikt als een van de beste niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's in de natie. Deze ranking is uitsluitend gebaseerd op peer assessment. US News onderzoekt decanen en hogere faculteiten van elk door AACSB International geaccrediteerd bedrijfsprogramma en vraagt hen om de kwaliteit te beoordelen van alle programma's waarmee ze bekend waren.

Dubbele accreditatie door AACSB

Sinds 1966 is de CBA geaccrediteerd door AACSB International, wat het kenmerk is van excellentie in managementonderwijs en de hoogste prestatie vertegenwoordigt voor business schools wereldwijd. Minder dan 6 procent van de business schools in de wereld - 716 van de 13.000 - heeft deze erkenning behaald. Bovendien is de CBA een van de slechts 181 business schools die aanvullende gespecialiseerde accreditatie hebben behaald voor hun boekhoudprogramma's.

Scholen zijn geaccrediteerd op basis van 21 normen met betrekking tot facultaire kwalificatie, strategisch beheer van middelen, interacties van docenten en studenten, evenals een streven naar voortdurende verbetering en het bereiken van leerdoelen in opleidingen.

Accreditatie bevestigt het streven van de CBA naar kwaliteit en continue verbetering. Het verzekert onze aankomende studenten, alumni, de academie en onze gemeenschap dat het college:

 • Beheert zijn middelen om onze missie te bereiken: het voorbereiden van competente en verantwoordelijke zakelijke professionals en leiders.
 • Verbetert bedrijfs- en managementkennis door facultair onderzoek en beurzen.
 • Het biedt onderwijs van hoge kwaliteit en actuele curricula.
 • Cultiveert zinvolle interacties tussen onze studenten en docenten.
 • Produceert afgestudeerden die specifieke leerdoelen in ons vak hebben bereikt.

Welkom internationale studenten en aanvragers

The University of Akron College of Business Administration (CBA) hebben een rijke traditie in het inschrijven van studenten van over de hele wereld. Elk jaar hebben we studenten uit meer dan 30 landen die zakelijke lessen volgen en hebben we de afgelopen 15 jaar meer dan 50 Fulbright-studenten gehad. Onze faculteitsleden hebben ook verschillende achtergronden, waaronder ervaring in de branche, en komen uit vele landen. We waarderen de inzichten die een diverse populatie biedt.

Internationale studenten moeten bepaalde stappen ondernemen om toegelaten te worden tot en succesvol te presteren in een CBA Graduate-programma. We hebben deze pagina gemaakt om links te geven naar belangrijke stappen en andere nuttige informatie voor studenten van buiten de Verenigde Staten. Het is van cruciaal belang dat u de pagina's op deze pagina leest om ervoor te zorgen dat uw aanvraag soepel wordt verwerkt, zodat u kunt beginnen met plannen om bij ons te komen werken in Akron!

The University of Akron Graduate School verwerkt aanvragen en keurt toelatingen goed voor alle graduate-programma's op de campus. Informatie specifiek voor internationale studenten wordt verzameld in een deel van de website, inclusief Visa-papierwerk (I-20) en verplichte ziektekostenverzekering.

Voordat u aankomt in Akron

Internationale studenten kunnen regelen dat gastgezinnen hen bij aankomst helpen door contact op te nemen met Global Ties-Akron. Andere informatie over de visumstatus, aankomst in Akron en wat u mee moet nemen, is verkrijgbaar bij het Center for International Students and Scholars.

De meeste kantoren van de Universiteit van Akron zijn gesloten op zaterdag en zondag, dus studenten die in het weekend in het gebied aankomen, moeten een hotel of gastgezin regelen voordat ze naar Akron komen. Vervoer is beschikbaar vanaf de Cleveland Hopkins International Airport of Akron Canton Airport.

Op de eerste werkdag (maandag tot en met vrijdag) moet je het Centre for International Students and Scholars bezoeken om te zorgen voor alle visa, verzekeringen en diverse vereisten voor nieuwe studenten. Bezoek daarna ons kantoor.

Neem contact met ons op voordat u uw land verlaat om een adviserende afspraak te plannen.

Woont in Akron

Veel studenten en alumni hebben opmerkingen gemaakt over de betaalbare huisvesting in Akron en de grote verscheidenheid aan culturele en uitgaansgelegenheden in het noordoosten van Ohio. Campusshuttles en het stadsbussysteem zorgen voor vervoer binnen de regio, zodat studenten zich zonder auto kunnen verplaatsen.

Wonen in Akron

Huisvesting buiten de campus

Er zijn veel appartementencomplexen en huurwoningen in de buurt van de campus die studentenhuisvesting bieden. Er is een nummer in de buurt van het College of Business Administration. Omdat de meeste van onze persoonlijke afstudeerlessen 's avonds worden aangeboden, vinden veel studenten dat appartementen in de buurt van de CBA de voorkeur hebben. U kunt de afstanden tot het CBA-adres controleren op 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Huisvesting op de campus

De meeste huisvesting op de campus is voor niet-gegradueerde studenten. Enkele residentiehallen accepteren afgestudeerde studenten.

Rondreizen in Noordoost-Ohio

The University of Akron Roo Express Shuttle biedt service op de campus en in de nabijgelegen gemeenschap voor UA-studenten, docenten en personeel met een geldig universitair identiteitsbewijs - Zip Card. Gasten kunnen ook met de shuttle rijden als ze worden vergezeld door iemand met een ZipCard.

Het Akron Metro Bus-systeem biedt MetroZip waarmee studenten gratis door Summit County kunnen worden vervoerd op elke reguliere Metro-route door een Zip Card te vegen. Dit is beschikbaar voor studenten, docenten en personeel. SCAT-services zijn uitgesloten van dit programma.

Je kunt ook een metrobus naar Cleveland nemen voor slechts $ 4. Het normale tarief is $ 5, met een korting van $ 1 met je Zip Card. De Northcoast Express Service naar Cleveland biedt twee routes vanuit het Akron-gebied, de service is alleen op weekdagen en loopt vroeg in de ochtend en laat in de middag.

Metro werkt op sommige feestdagen niet.

Reis door de Verenigde Staten

Voor verder reizen in de Verenigde Staten is Greyhound Bus-service beschikbaar bij Akron en Amtrak-treindienst is beschikbaar bij Cleveland of Alliance. Er zijn ook verschillende autoverhuurbedrijven in Akron. Akron Canton Airport en Cleveland Hopkins International Airport bieden toegang tot een aantal luchtvaartmaatschappijen.

The Changing Seasons - Wat te dragen en hoe te bereiden

The University of Akron heeft drie semesters herfst die begint in augustus (zomer) en eindigt in december (winter), lente die begint in januari (winter) en eindigt in mei (lente) Zomer die begint in mei (lente) en eindigt in augustus (zomer). Dit betekent dat als je naar Akron verhuist om te studeren, je elk semester twee seizoenen zult meemaken en een kledingkast nodig hebt die alle seizoenen beslaat. De meeste studenten kleden zich in zakelijke vrijetijdskleding om de les bij te wonen, tenzij ze een presentatie geven, in welk geval ze zich in professionele kleding kleden. Er zijn veel evenementen, activiteiten en locaties om van te genieten in Akron en het noordoosten van Ohio.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Beurzen, werk, mogelijkheden voor financiële steun en kosten

Ter ondersteuning van academische excellentie bieden zowel The University of Akron als het College of Business Administration een breed scala aan beurzen en andere mogelijkheden om studenten te helpen bij hun educatieve bezigheden. Deze beurzen worden verstrekt door bedrijven, stichtingen, professionele organisaties, docenten, alumni en andere individuen.

Federaal werk-studieprogramma

Federal College Work-Study-financiering is beschikbaar voor afgestudeerde studenten. U dient een FAFSA-formulier in te dienen en contact op te nemen met The University of Akron Student Financial Aid Office voor meer informatie of om informatie over geschiktheid op te zoeken.

College of Business Administration Scholarships

Elk jaar kent het College of Business Administration meer dan 100 afgestudeerde en niet-gegradueerde beurzen toe aan zowel huidige CBA-studenten als aankomende eerstejaars.

Universitaire beurzen

The University of Akron biedt beurzen specifiek voor CBA-majors.

Externe beurskansen

De universiteit biedt beurzen van buiten het college die door verschillende externe organisaties beschikbaar worden gesteld.

Toelatingsprocedure

Criteria voor afgestudeerde toelating: COVID-19-respons

Bij het overwegen van de omstandigheden en gebeurtenissen rond de COVID-19-pandemie, zal het College of Business Administration een holistische benadering toepassen voor het toelaten van afgestudeerden tot UA voor het academiejaar 2020-21. In deze omgeving is het onmogelijk om externe factoren te negeren die van invloed zijn op individuele omstandigheden en levens. Velen vinden hun baan en carrière in transitie en het College of Business Administration wil zoveel mogelijk flexibiliteit bieden aan elke student die laat in het jaar besluit om de graduate school aan de UA te volgen. Als gevolg hiervan kan elke aanvrager een verzoek indienen om af te zien van de gestandaardiseerde toelatingstestvereiste. Aanvragers kunnen ervoor kiezen om deze scores op te nemen, maar tests zijn niet vereist.

Met ingang van 22 mei ziet CBA af van aanvraagkosten voor aanvragers in de herfst van 2020.

Het voltooien van het toelatingsproces

Als student die toelatingsmateriaal indient, is het van cruciaal belang dat je alles wat nodig is, en op tijd indient. De onderstaande materialenchecklist bevat de vereisten. Een Graduate Admission Committee beoordeelt alle aanmeldingsmaterialen die zijn ontvangen voor alle Graduate-programma's van het College of Business Administration (CBA).

The University of Akron Graduate School houdt toezicht op de toelating van alle graduate-programma's. Ze bieden een verplicht online aanvraagproces. Studenten kunnen de vereiste formulieren indienen via het online aanvraagsysteem. Items die niet in het online systeem worden aangeboden voordat ze worden ingediend, kunnen worden verzonden naar het Graduate Programmes in Business Office. Zodra een aanvraag is ingediend en transcripties zijn verstrekt, stuurt de Graduate School uw aanvraaginformatie ter beoordeling door naar het CBA Graduate Programmes Office (College of Business Administration, Room 412, Akron, OH 44325-4805).

Deadlines - Binnenlands en internationaal

Binnenlandse studenten

 • Herfstsemester start - 1 augustus
 • Start voorjaarssemester - 1 december
 • Start zomersemester - 1 mei
 • Zaterdag MBA - Alleen Fall Start - 1 augustus

Internationale studenten

De Graduate School beveelt aan om zes maanden voor aanvang van het semester een aanvraag in te dienen waarin je van plan bent met je studie te beginnen. De CBA beveelt aan om uiterlijk op de volgende data een aanvraag in te dienen:

 • Herfst - 15 juni
 • Lente - 15 oktober
 • Zomer - 15 maart

Online en gemaild toepassingsmateriaal

Om je aan te melden, moet je een online aanmeldingsgedeelte invullen en bepaalde materialen binnen de deadline of per e-mail naar [email protected] sturen.

Voer de volgende stappen uit om je aan te melden.

Stap 1: Voltooi de online aanvraag, die het volgende omvat:

 • Aanvraagformulier
 • Aanvraagkosten Vrijgesteld voor aanvragers in de herfst van 2020
 • $ 45 voor binnenlandse studenten Afzien van sollicitanten in de herfst van 2020
 • $ 70 voor internationale studenten Afzien van sollicitanten in de herfst van 2020
 • $ 45 heraanvraagkosten Vrijgesteld voor aanvragers in de herfst van 2020

Stap 2: Mail of e-mail het volgende naar [email protected]

 • Ten minste 2 aanbevelingsbrieven (deel deze link met uw adviseurs)
 • Uw huidige cv
 • Doelverklaring waarin uw verhaal wordt uiteengezet. Beschrijf wat u motiveert om de opleiding te volgen en welke kenmerken tot uw succes zullen leiden. Als u zich aanmeldt voor de zaterdag MBA interdisciplinaire concentratie, geef dan uw interesse in zaterdag MBA aan in de eerste alinea.
 • Officiële transcripten. Alle transcripties moeten worden ingediend bij de Graduate School. Studenten kunnen voor toelating niet-officiële kopieën indienen bij [email protected], maar een officieel transcript moet worden gepresenteerd of verzonden naar de Graduate School in het Leigh Hall-gebouw.
 • Gestandaardiseerde testscores. Voor de verwerking van toelating kunnen niet-officiële kopieën naar [email protected] worden gestuurd.
 • GMAT (stuur een kopie van uw resultaten). Verzoek om het officiële exemplaar naar The University of Akron hetzij bij het afleggen van de test of daarna. De Graduate Admission Committee (GAC) geeft er de voorkeur aan dat aanvragers een minimale GMAT-score van 500 hebben. Voor aanvragers met scores die iets onder dit niveau liggen, is het mogelijk om een verzoekschrift in te dienen bij de toelatingscommissie met het verzoek om voorlopige toelating.
 • Andere gestandaardiseerde tests. Studenten die de GRE, MCAT, PCAT, LSAT of CAT hebben genomen, kunnen op basis van die scores om toelating vragen. Van studenten die CAT leveren, wordt verwacht dat ze scores van 90% of hoger leveren. Indien een student nog geen toets heeft afgelegd, heeft de GMAT de voorkeur. Gezamenlijke studenten Business / Law kunnen de School of Law verzoeken al het papierwerk door te sturen naar de CBA en Graduate School. Zie het Joint Degree-aanvraagproces voor meer informatie.

Studenten met een Masters, Doctorate of Juris Doctor van een Amerikaanse universiteit kunnen om toelating vragen op basis van een gevorderde graad. De algemene aanvraag van een student wordt beoordeeld en de GAC behoudt zich het recht voor om de GMAT voor toelating te eisen.

Aanvragers kunnen bij de GAC een verzoek indienen om afstand te doen van de GMAT-, GRE- of andere gestandaardiseerde tests, als ze drie jaar professionele verantwoordelijkheden hebben behaald, na het behalen van een bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit. Na aanvraag kunt u ons online aanvraagformulier voor een testontheffing indienen. Het besluit om af te zien zal worden herzien tijdens de herziening van de GAC.

Studenten met minder dan drie jaar werkervaring kunnen om een verklaring van afstand verzoeken op basis van onze COVID-19-reactie. Aanvragers moeten de COVID-19-uitzondering vermelden onder "aanvullende informatie" op ons online verzoekformulier voor een testontheffing.

Het College of Business Administration biedt over het algemeen geen toelating van een aanvrager zonder een gestandaardiseerde testscore. Als je een niet-zakelijke niet-gegradueerde graad hebt en nog geen gestandaardiseerde test hebt afgelegd, kun je je inschrijven als een niet-afgestudeerde student, waardoor je maximaal negen (9) credit-uren aan Gateway- of Foundation-cursussen kunt volgen terwijl je je voorbereidt op uw gestandaardiseerde test. Houd er echter rekening mee dat studenten die op zoek zijn naar diploma's voorrang hebben bij de inschrijving voor lessen. Deze optie zonder diploma is beperkt tot binnenlandse studenten.

Taalvereisten

Duolingo Engelse test tijdelijk toegestaan in plaats van persoonlijke TOEFL.

2 maart 2020 - Gezien de sluiting van testcentra in gebieden die getroffen zijn door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19), heeft The University of Akron het gebruik van de Duolingo English Test (DET) goedgekeurd voor het aantonen van Engelse taalvaardigheid. De DET wordt geaccepteerd in plaats van de persoonlijke TOEFL en IELTS tot en met 31 maart 2020. Aanvragers moeten een DET-score van 115 of hoger behalen om te voldoen aan onze vaardigheidsvereiste voor toelating tot afgestudeerden.

We blijven de situatie nauwlettend volgen en zullen waar nodig verdere afwegingen maken. Dank u.

Van internationale studenten, en zelfs van sommige permanente bewoners, wordt verwacht dat ze bewijzen dat ze de Engelse taal beheersen. Dit kan worden gedaan door acceptabele scores te geven op de Test of English as Foreign Language (TOEFL), International English Language Testing System (IELTS), of door tests die beschikbaar zijn bij The University of Akron English Language Institute (ELI). Degenen die niet voldoen aan de verwachte minimumscores van 79 op de TOEFL of 6.5 op de IELTS kunnen voorwaardelijke toelating aanvragen om Engels te studeren aan de UA-ELI.

 • TOEFL-minimumscores van 79 op internet gebaseerde tests of 550 op papier gebaseerde tests
 • IELTS minimum score van 6,5 op de IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Campusfuncties

Woont in Akron

Veel studenten en alumni hebben opmerkingen gemaakt over de betaalbare huisvesting in Akron en de grote verscheidenheid aan culturele en uitgaansgelegenheden in het noordoosten van Ohio. Campusshuttles en het stadsbussysteem zorgen voor vervoer binnen de regio, zodat studenten zich zonder auto kunnen verplaatsen.

Wonen in Akron

Huisvesting buiten de campus

Er zijn veel appartementencomplexen en huurwoningen in de buurt van de campus die studentenhuisvesting bieden. Er is een nummer in de buurt van het College of Business Administration. Aangezien de meeste van onze persoonlijke masterclasses 's avonds worden aangeboden, vinden veel studenten dat appartementen in de buurt van de CoB de voorkeur hebben. U kunt de afstanden tot het CoB-adres controleren op 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Huisvesting op de campus

De meeste huisvesting op de campus is voor niet-gegradueerde studenten. Enkele residentiehallen accepteren afgestudeerde studenten.

Rondreizen in Noordoost-Ohio

The University of Akron Roo Express Shuttle biedt service op de campus en in de nabijgelegen gemeenschap voor UA-studenten, docenten en personeel met een geldige universiteitsidentificatie - Zip Card. Gasten kunnen ook met de shuttle rijden als ze worden vergezeld door iemand met een ZipCard.

Het Akron Metro Bus-systeem biedt MetroZip waarmee studenten gratis door Summit County kunnen worden vervoerd op elke reguliere Metro-route door een Zip Card te vegen. Dit is beschikbaar voor studenten, docenten en personeel. SCAT-services zijn uitgesloten van dit programma.

U kunt ook een metrobus naar Cleveland nemen. Voor studenten zijn er buspassen met korting beschikbaar. De Northcoast Express Service naar Cleveland biedt twee routes vanuit het Akron-gebied, de service is alleen doordeweeks en rijdt vroeg in de ochtend en laat in de middag.

Reis door de Verenigde Staten

Voor chauffeurs is The University of Akron minder dan een uur rijden van Cleveland, 5,5 uur van Chicago en minder dan 7 uur rijden van New York City. Voor meer verre reizen in de Verenigde Staten is de Greyhound Bus-service beschikbaar vanaf Akron en de Amtrak-treinservice is beschikbaar vanaf Cleveland of Alliance. Er zijn ook verschillende autoverhuurbedrijven in Akron. We zijn gunstig gelegen nabij twee grote luchthavens: Akron Canton Airport en Cleveland Hopkins International. Deze luchthavens bieden toegang tot bestemmingen over het hele land en de wereld.

De veranderende seizoenen - wat te dragen en hoe voor te bereiden?

Akron geniet van alle vier de seizoenen: zomer, herfst, winter en lente. The University of Akron heeft drie semesters herfst die begint in augustus (zomer) en eindigt in december (winter), lente die begint in januari (winter) en eindigt in mei (lente) zomer die begint in mei (lente) en eindigt in augustus (zomer). Studenten moeten een kledingkast hebben die alle seizoenen beslaat. De meeste studenten kleden zich in zakelijke vrijetijdskleding om de les bij te wonen, tenzij ze een presentatie geven, in welk geval ze zich in professionele kleding kleden. Akron is gunstig gelegen nabij een nationaal park (het Cuyahoga Valley National Park), vele metroparken, Lake Erie en tal van kunst- en culturele locaties. Er zijn veel evenementen, activiteiten en mogelijkheden om van te genieten in Akron, Ohio en de regio.

  toelatingen

  Criteria voor afgestudeerde toelating: COVID-19-respons

  Gezien de omstandigheden en gebeurtenissen rond de COVID-19-pandemie, zal het College of Business een holistische benadering toepassen op de toelating van afgestudeerden tot de UA voor het academiejaar 2020-21. In deze omgeving is het onmogelijk om externe factoren te negeren die van invloed zijn op individuele omstandigheden en levens. Velen vinden hun baan en loopbaan in een overgangsfase en het College of Business wil zoveel mogelijk flexibiliteit bieden aan elke student die laat in het jaar besluit om naar een graduate school aan de UA te gaan. Als gevolg hiervan kan elke aanvrager een verzoek indienen om af te zien van de gestandaardiseerde toelatingstestvereiste. Aanvragers kunnen ervoor kiezen om deze scores op te nemen, maar tests zijn niet vereist. Met ingang van 22 mei 2020 ziet CoB af van alle aanvraagkosten voor aanvragers tot 30 juni 2021.

  Het voltooien van het toelatingsproces

  Als student die toelatingsmaterialen indient, is het van cruciaal belang dat je alles wat nodig is en op tijd inlevert. Onderstaande materialen checklist somt de eisen op. Een Graduate Admission Committee beoordeelt al het aanvraagmateriaal dat is ontvangen voor alle afstudeerprogramma's van het College of Business (CoB).

  The University of Akron Graduate School houdt toezicht op de toelatingen voor alle graduate programma's. Ze bieden een verplicht online aanvraagproces. Studenten kunnen vereiste formulieren indienen via het online aanvraagsysteem. Items die vóór indiening niet in het online systeem zijn verstrekt, kunnen worden verzonden naar de Graduate Programs in Business Office. Zodra een aanvraag is ingediend en transcripties zijn verstrekt, zal de Graduate School uw aanvraaginformatie ter beoordeling doorsturen naar het CoB Graduate Programs Office (College of Business, Room 412, Akron, OH 44325-4805).

  Deadlines - binnenlands en internationaal

  Binnenlandse studenten

  • Herfstsemester start - 1 augustus
  • Start voorjaarssemester - 1 december
  • Start zomersemester - 1 mei
  • Zaterdag MBA - Alleen herfststart - 1 augustus

  Internationale studenten

  De Graduate School adviseert om een half jaar voor aanvang van het semester waarin je gaat studeren je aan te melden. Het CvB adviseert om uiterlijk op de volgende data aan te melden:

  • Herfst - 15 juni
  • Lente - 15 oktober
  • Zomer - 15 maart

  Online en gemaild toepassingsmateriaal

  Om je aan te melden, moet je een online aanmeldingsgedeelte invullen en bepaalde materialen binnen de deadline of per e-mail naar [email protected] sturen.

  Voer de volgende stappen uit om je aan te melden.

  Stap 1: Voltooi de online aanvraag, die het volgende omvat:

  • Aanvraagformulier
  • Opmerking: de aanvraagkosten zijn niet vereist voor aanvragers tot juni 2021

  Stap 2: Mail of e-mail het volgende naar [email protected]

  • Uw huidige cv
  • Intentieverklaring waarin uw verhaal wordt geschetst. Beschrijf wat je motiveert om de opleiding te volgen en welke kenmerken tot je succes zullen leiden.
  • Officiële transcripten. Alle transcripties moeten worden ingediend bij de Graduate School. Studenten kunnen voor toelating niet-officiële kopieën indienen bij [email protected], maar een officieel transcript moet worden gepresenteerd of verzonden naar de Graduate School in het Leigh Hall-gebouw.
  • GMAT is niet vereist tot juni 2021

  Studenten met een Masters, Doctorate of Juris Doctor van een geaccrediteerde universiteit kunnen toelating aanvragen op basis van een geavanceerde graad.

  Taalvereisten

  Een minimum van 79 is vereist op de TOEFL-test of een 6.5 op de IELTS. Duolingo Engelse testscore van minimaal 115 is tijdelijk toegestaan in plaats van persoonlijke TOEFL.

  Visum vereisten

  Voordat u aankomt in Akron

  Internationale studenten kunnen regelen dat gastgezinnen hen bij aankomst helpen door contact op te nemen met Global Ties-Akron. Andere informatie over de visumstatus, aankomst in Akron en wat u mee moet nemen, is verkrijgbaar bij het Center for International Students and Scholars.

  De meeste kantoren van de Universiteit van Akron zijn op zaterdag en zondag gesloten, dus studenten die in het weekend in het gebied aankomen, moeten een hotel of gastgezin regelen voordat ze naar Akron komen. Vervoer is beschikbaar vanaf Cleveland Hopkins International Airport of Akron Canton Airport.

  Op de eerste werkdag (maandag tot en met vrijdag) moet je het Centre for International Students and Scholars bezoeken om te zorgen voor alle visa, verzekeringen en diverse vereisten voor nieuwe studenten. Bezoek daarna ons kantoor.

  Neem contact met ons op voordat u uw land verlaat om een adviserende afspraak te plannen.

  Beurzen en financiering

  Ranglijsten

  Rankings - Graduate Programmes

  De afgestudeerde programma's van de CBA zijn sinds 2005 elk jaar opgenomen in de lijst met beste business schools van The Princeton Review. Scholen worden erkend op basis van hoogwaardige academische programma's en de gunstige meningen van studenten, die hun campuservaringen beoordelen en rapporteren.

  Bloomberg Businessweek heeft het parttime MBA-programma gerangschikt onder de beste in de natie. Deze ranglijsten zijn gebaseerd op metingen van studenttevredenheid, academische kwaliteit en resultaten na het afstuderen, zoals arbeidsbemiddeling.

  US News en World Report hebben het MBA-programma van de CBA gerangschikt als een van de beste parttime MBA-programma's in de VS. De ranglijst is gebaseerd op een gemiddelde peer assessment-score, evenals vier studentgerelateerde factoren: de gemiddelde GMAT-score, gemiddelde undergraduate GPA , het aantal jaren werkervaring van studenten die instromen in de opleiding en het percentage studenten in de opleiding dat deeltijds is ingeschreven.

  CEO Magazine heeft onze MBA gerangschikt als een Tier 1-programma. Gebaseerd op programmakwaliteit en studentensucces.

  Rankings - Undergraduate-programma's

  Businessweek heeft onze undergraduate business school gedurende zes opeenvolgende jaren gerangschikt als een van de beste in de Verenigde Staten. Businessweek baseert de ranglijst op de academische kwaliteit van de programma's, de resultaten na het afstuderen voor studenten, de tevredenheid van de recruiter en negen metingen van studenttevredenheid.

  US News en World Report hebben de CBA gerangschikt als een van de beste niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's in de natie. Deze ranking is uitsluitend gebaseerd op peer assessment. US News onderzoekt decanen en hogere faculteiten van elk door AACSB International geaccrediteerd bedrijfsprogramma en vraagt hen om de kwaliteit te beoordelen van alle programma's waarmee ze bekend waren.

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • Akron

   259 S. Broadway St. Akron, OH, 44325, Akron

   Vragen