Keystone logo
The Rockefeller University KL2 Clinical Scholars masteropleiding
The Rockefeller University

KL2 Clinical Scholars masteropleiding

New York, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het KL2 Clinical Scholars-programma is een driejarige trainingservaring die is ontworpen om arts-wetenschappers en PhD-onderzoekers op doctoraal niveau voor te bereiden op een onafhankelijke loopbaan in klinisch en patiëntgericht translationeel onderzoek. Het programma leidt tot een masterdiploma in klinisch en translationeel onderzoek. Het programma wordt gedeeltelijk gefinancierd door een KL2-subsidie van het National Center for Advancing Translational Sciences (NCATS) van de National Institutes of Health (NIH), dat is gekoppeld aan de Clinical and Translational Science Award (CTSA) van de universiteit. Die personen die tijdens het programma superieure prestaties leveren, komen in aanmerking om hun opleiding aan The Rockefeller University Graduate School te verlengen als kandidaten voor de PhD-graad. Kandidaten uit ondervertegenwoordigde raciale / etnische minderheden (Afro-Amerikanen, Latijns-Amerikaanse Amerikanen, indianen, Alaska Natives en Pacific Islanders) en kansarme achtergronden en personen met een handicap worden sterk aangemoedigd om te solliciteren.

Het programma is ontworpen om een optimale omgeving en mentorstructuur te bieden voor de Clinical Scholar om de ervaring en capaciteiten te ontwikkelen die nodig zijn om een onafhankelijke carrière als patiëntgerichte en translationele onderzoeker te beginnen.

Clinical Scholars voeren een of meer patiëntgerichte translationele onderzoeksprojecten uit onder directe supervisie en mentorschap van een senior faculteitslid. Dit begeleide, onafhankelijke onderzoeksproject wordt aangevuld met een rigoureus driejarig kerncurriculum in klinisch en translationeel onderzoek. Dit curriculum biedt training in de essentie van klinisch en translationeel onderzoek, inclusief het verantwoord uitvoeren van onderzoek, biostatistiek, regelgevende en ethische kwesties, en normen voor het uitvoeren van klinische studies.

Over de school

Vragen