Keystone logo
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Invoering

Leer om te proeflezen als een professional

Proofreading Academy leert moderne proefleestechnieken voor elke documentstijl. We zullen u laten zien hoe u documenten op het werk perfectioneert of zelfs proefleest voor uw kost.

Onze online cursus traint u om:

 • Bewerk zakelijke, academische en creatieve teksten
 • Efficiënt proeflezen met tools die beschikbaar zijn in Microsoft Word
 • Voorkom fouten bij het werken met verschillende standaard Engelse dialecten

Proeflezen van een cursusanalyse

Je hebt waarschijnlijk veel verschillende cursussen onderzocht. Maar welke is geschikt voor jou?

We bieden interactieve, persoonlijke en vriendelijke lessen van een klein team. Onze kracht is onze benaderbaarheid en de zorg die we hebben met onze studenten. Omdat al onze docenten ook begonnen zijn als freelance proeflezers, weten we hoe het voelt en willen we u helpen uw eerste stappen te zetten als professionele corrector.

Als je een telefoontje wilt met een van onze docenten om de cursus te bespreken of over het leven als freelancer, zijn we altijd blij om met je te praten.

Dit is wat we bieden in onze cursus:

 • Interactieve oefeningen
 • Persoonlijke feedback van docenten
 • Gratis Skype-les
 • Proeflezen van opdrachten
 • Gebruikersforum
 • Een uitgebreide cursus
 • Werkgarantie voor het voltooien van de cursus

Inhoud en beschrijving van de cursus

Proofreading Academy leert moderne proeflezen en bewerkingstechnieken voor elke situatie. Of je nu een complete beginner bent of gewoon op zoek bent om je proeflezen aan te scherpen, onze cursus kan je helpen je potentieel te realiseren.

Van het corrigeren van fouten in spelling, grammatica en interpunctie tot het omgaan met verschillende schrijf- en referentiestijlen, Proofreading Academy geeft vaardigheden die u in uw professionele leven kunt gebruiken en bij het schrijven van uw eigen documenten. We bespreken ook hoe u Microsoft Word effectief kunt gebruiken.

Proofreading Academy biedt een minimum van 30 uur training, inclusief tests en praktische oefeningen, samen met toegang tot een tutoring-service, zodat we beter aan uw behoeften kunnen voldoen (elke gebruiker heeft recht op een gratis Skype-gesprek van 30 minuten met een van onze docenten) . De cursus is zo ontworpen dat je in je eigen tijd in je eigen tempo kunt leren, met de huidige modules, waaronder:

1. Bewerken en proeflezen: een inleiding

Een overzicht van wat professionele bewerking en proeflezen inhoudt.

2. De grondbeginselen van Microsoft Word

Een gids voor het gebruik van trackwijzigingen en andere essentiële gereedschappen voor het corrigeren van fouten in Microsoft Word.

3. Veel voorkomende spelfouten

Hoe algemene spelfouten in documenten te herkennen en corrigeren.

4. Gemeenschappelijke fouten in de grammatica

Hoe grammaticale fouten in verschillende soorten documenten te corrigeren.

5. Veel voorkomende interpunctie fouten

Hoe ervoor te zorgen dat komma's, puntmoppen en andere leestekens correct worden gebruikt.

6. Andere veelvoorkomende fouten

Hoe fouten met betrekking tot Latijnse terminologie, afkortingen, gebruik van aantallen en hoofdletters (onder andere) te corrigeren.

7. Proeflezen in de praktijk: stijl

De basis van het bewerken van een document om te zorgen voor de juiste schrijfstijl wordt gebruikt.

8. Proeflezen in de praktijk: wetenschappelijke proeflezen

Een diepgaande blik op het proeflezen van academische documenten, variërend van niet-uitgeschreven essays tot tijdschriftartikelen en proefschriften.

9. Academic Proofreading: referenties en citaten

Een overzicht van belangrijke referentiesystemen die worden gebruikt in academisch schrijven en de soorten fouten die proeflezers kunnen tegenkomen bij het behandelen van citaten en verwijzingen.

10. Opmaak in Microsoft Word

Een korte blik op het formatteren van documenten in Microsoft Word, evenals een paar extra functies die het proeflezen en bewerken van documenten eenvoudiger maken.

11. Laatste proeflezing beoordeling

Een kans om te laten zien wat je hebt geleerd! Je neemt twee proeflezingstests en een opmaaktest waarvoor je gedetailleerde tutor-feedback ontvangt. Als u 80% of hoger scoort, krijgt u onmiddellijk een freelance-functie aangeboden voor Proofed Inc. Als dat niet het geval is, krijgt u de mogelijkheid om de tests opnieuw af te leggen na een speciale feedbackoproep met een van onze docenten.

Het enige dat u hoeft te doen, is het voltooien van de registratie en het doorwerken van elke module, het voltooien van de proefversie van het einde van de module en tests om door te gaan naar de volgende module (samen met enkele oefeningen en quizzen uit de middenmodule zodat u uzelf kunt testen op wat je hebt geleerd terwijl je gaat). Er is ook een laatste proeflezing aan het einde van de cursus.

Na het aanmelden heb je zes maanden om de cursus te voltooien (zie de algemene voorwaarden voor meer informatie). Als u klaar bent, bent u volledig gekwalificeerd om professioneel te beginnen met het bewerken en proeflezen van documenten. We zullen zelfs advies geven over het vinden van werk als freelance corrector!

Proofreading Academy is ontwikkeld door Proofed Inc., een gerespecteerd internationaal netwerk van proeflezers. We hebben onze collectieve ervaring als professionele proeflezers en redacteuren gebruikt tijdens het maken van deze cursus, en we geloven dat deze meer biedt voor studenten dan elke andere e-learningcursus voor het corrigeren en bewerken van e-learning die vandaag beschikbaar is.

Als je iets anders wilt weten over Proofreading Academy, neem dan gerust contact met ons op.

Locaties

 • New York

  Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen