Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Invoering

Over ons

Ontdek een nieuw soort universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve verandering te creëren. Onze universiteit maakt optimaal gebruik van haar locatie in een van de meest levendige en diverse steden ter wereld. Onze hogescholen zijn Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement en Parsons Paris.

Sinds onze oprichting in 1919 heeft The New School de grenzen van het intellectuele en creatieve denken als een vooraanstaand academisch centrum hertekend en opnieuw gedefinieerd. Onze rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs lost de wanden tussen disciplines op en helpt progressive minds te koesteren. Op onze universiteit hebben studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele paden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Met vooraanstaande faculteit en wereldberoemde alumni zetten we ons in om studenten te ontwikkelen die een impact hebben op de wereld en de meest urgente sociale problemen van onze tijd oplossen.

Missie visie

The New School toekomst van de The New School zal gevormd worden door de kernwaarden die ons verleden hebben gedefinieerd: academische vrijheid, tolerantie en experimenten.

Missie

The New School bereidt studenten voor op het begrijpen van, bijdragen aan en slagen in een snel veranderende samenleving, waardoor de wereld een betere en rechtvaardigere plek wordt. We zullen ervoor zorgen dat onze studenten zowel de vaardigheden ontwikkelen die een goed onderwijs biedt als de competenties die essentieel zijn voor succes en leiderschap in de opkomende creatieve economie. We zullen ook leiding geven aan het genereren van praktische en theoretische kennis die mensen in staat stelt onze wereld beter te begrijpen en de omstandigheden voor lokale en internationale gemeenschappen te verbeteren.

Visie

We zijn en zullen een universiteit zijn waar design en sociaal onderzoek de aanzet geven tot het bestuderen van kwesties van onze tijd, zoals democratie, verstedelijking, technologische verandering, economische empowerment, duurzaamheid, migratie en globalisering. We zullen het meest vooraanstaande intellectuele en creatieve centrum zijn voor effectieve betrokkenheid in een wereld die steeds meer vraagt ​​om beter ontworpen objecten, communicatie, systemen en organisaties om aan sociale behoeften te voldoen.

Onze visie sluit aan bij verschuivingen in de wereldeconomie, de maatschappij en het milieu, die onze missie en onze waarden bezielen:

 • Creativiteit, innovatie en een verlangen om de status-quo uit te dagen, zal van invloed zijn op wat en hoe we lesgeven en op de intellectuele ambities van de universiteit zelf.
 • Maatschappelijke betrokkenheid zou de academische ervaringen van studenten moeten oriënteren om hen te helpen kritisch geëngageerde burgers te worden, toegewijd aan het oplossen van problemen en bijdragen aan het algemeen belang.
 • The New School moet deze principes te omarmen en te innoveren om verschuivingen in de mondiale economie, samenleving en milieu dat mensen nodig hebben om te worstelen met complexe problemen aan te pakken, na te streven en flexibeler carrière Pathways , en gezamenlijk creëren verandering.

Educatieve aanpak

We zullen onze missie vervullen door de nalatenschap van The New School als een niet-traditionele universiteit en gemeenschap, alert en alert op verandering, uit te breiden, dat:

 • Richt zich op en houdt zich bezig met kritieke hedendaagse kwesties
 • Prioriteit geven aan de mensheid en cultuur bij het ontwerpen van systemen en omgevingen om de menselijke conditie te verbeteren, een benadering die is gebaseerd op ontwerpdenken en de liberale, creatieve en podiumkunsten
 • Brengt samenwerking, projectmatig leren centraal in de onderwijservaring
 • Profiteert optimaal van onze locatie in New York City en connectiviteit met wereldwijde stedelijke centra

Universitair leiderschap

De toekomst van The New School wordt gevormd door de kernwaarden die ons verleden hebben gedefinieerd: academische vrijheid, tolerantie en experimenten. Ons leiderschapsteam brengt deze missie tot leven.

Met de toewijding om studenten uitstekende service te bieden en een rigoureuze academische omgeving te bevorderen, zorgen de leiders van onze universiteit ervoor dat we ons aanpassen aan en reageren op hedendaagse kwesties, een meer inclusieve community creëren en creativiteit en samenwerking tussen studenten bevorderen.

Locaties

Locaties
 • New York

  the new school, , New York

  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • instagram

Vragen