Keystone logo
The National University of Avellaneda

The National University of Avellaneda

The National University of Avellaneda

Invoering

The National University of Avellaneda ontstaan als resultaat van een debat over universitaire planning en op grond van de historische antecedenten die verwijzen naar de culturele en educatieve rijkdom van de stad Avellaneda. Het stelt als doelstellingen de opleiding van mensen van hoge ethische, politieke en professionele kwaliteit, evenals het genereren en aanpassen van kennis, het behoud en de herinterpretatie van cultuur, en actieve deelname om veranderingsprocessen te leiden naar een betere kwaliteit van leven in de gemeenschap. waarin het is ingevoegd.

Zo ontstaat er een nieuw educatief voorstel van excellentie dat haar institutionele en trainingsmissie stuurt op grond van het project dat het heeft voortgebracht en dat is gebaseerd op democratische principes, gericht op kritische reflectie via interdisciplinair werk en de relatie met de gemeenschap.

Een voorstel dat de lokale realiteit verbindt vanuit een nationaal academisch veld dat wil inspelen op de eisen van een betere samenleving.

Locaties

  • Buenos Aires Province

    España, , Buenos Aires Province

    Vragen