Keystone logo
The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Invoering

MICO UNIVERSITY COLLEGE wordt geregistreerd door de Universiteit Raad van Jamaica (UCJ) om de lerarenopleiding te leveren tegen de graduaat niveau. Opgemerkt moet worden dat dit programma is goedgekeurd door de Universiteitsraad van Jamaica (UCJ).

Graduate Degrees De Mico School of Graduate Studies heeft een mandaat om dynamiek aan de academische landschap te maken door het produceren van zeer bekwame opvoeders, leiderschap personeel, beleidsmakers en probleemoplossers.

Samenwerken met het Instituut voor Technologische en Educational Research (ITER), de School of Graduate Studies wil bevorderen en coördineren van een kwaliteit bedrijf dat afgestudeerde, geavanceerde graduate en professionele opleidingen biedt, doen onderzoek en bieden service aan het publiek in overeenstemming met onze missie.

Momenteel is de school biedt vier (4) Graduate Programma's:

De Master of Arts in Teaching (MAT) De Executive Masters in Educational Management (EMEM) (sommige cursussen worden gegeven door De Mona School of Business) Master Speciaal Onderwijs M.Sc Counselling & Social Work

Collegegeld & Fees Collegegeld wordt berekend per credit, met tarieven onder voorbehoud van jaarlijks veranderen. Verplichte University vergoedingen worden toegevoegd voor de diverse items. Studenten zijn verplicht om bedragen volledig te voldoen, maar een betaling plan is meestal verkrijgbaar bij de financiële administratie. De huidige vergoeding per credit is $ 16,000.00 en studenten wordt verwacht dat zij een minimum van 9 studiepunten per semester te streven.

Toelatingseisen

  1. Moet minimaal een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling hebben en kunnen een zijn: -die zijn opgeleid graduate - diploma met lerarenopleiding of -Pre opgeleide Graduate- graden zonder lerarenopleiding 2. Officiële Afschriften van alle eerder bijgewoond Hogescholen en Universiteiten.
  2. Twee brieven van aanbeveling: een van een beheerder of ander personeel, die kunnen getuigen van de prestaties en de werkhouding van de aanvrager.
  3. Iedere andere kwalificaties die juist kan worden geacht door de University College toelatingscommissie.
  4. Huidige Werkgelegenheid record.
  5. Geschreven één pagina papier van opzet en verklaring over 'Wat het betekent om een ​​leider in een organisatie, in dit tijdperk.'

De applicatie is een belangrijk onderdeel van de Universiteit plaat en moet zorgvuldig en nauwkeurig worden ingevuld. Incomplete aanvraagformulieren kan leiden tot weigering.

Aanvragers moeten toelating aanvraag in te vullen, met inbegrip van een niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag van JA $ 700,00 betaalbaar gesteld aan de Mico University College. Aanvraagformulieren zijn beschikbaar online of bij Affairs Office de Students '.

Uiterste datum voor indiening: Neem contact op met de Graduate School of Education.

Locaties

  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Vragen