Keystone logo
The King's University

The King's University

The King's University

Invoering

The King's University (TKU) is een erkende, door de Geest gemachtigd, evangelische universiteit met tak campussen en onderwijs sites in meerdere Amerikaanse steden. TKU biedt studenten een volledige educatieve ervaring door het combineren van het hoger onderwijs met praktische bediening ervaring binnen dynamische plaatselijke kerken. Deze complete educatieve ervaring bereidt en leidt studenten om te dienen in de plaatselijke kerk, de markt en over de hele wereld.

Dr Jack Hayford, oprichter en kanselier van de Universiteit van de koning, en Pastor Robert Morris, stichtend Senior Pastor van Gateway kerk, hebben een unieke samenwerking geteeld, in dat Dr. Hayford dient als een apostolische oudste van Gateway kerk en dominee Robert is momenteel de voorzitter van de Board of Trustees van de Universiteit van de koning. Dr Hayford en Pastor Robert delen de waarde van kwaliteit en professionaliteit in hun visie om mannen en vrouwen op te leiden voor het werk van het Koninkrijk, waar God hen invloed geeft. Deze gedeelde visie leidde tot de oprichting van een TKU campus bij Gateway Church.

Met meer dan 700 studenten universiteitsbrede, en 270 studenten op de campus Southlake in DFW, dynamische leren TKU's milieu en Geest bevoegd gemeenschap in staat haar studenten te leren, vaardigheden en talenten te ontwikkelen en te groeien in relaties met medestudenten, docenten en de Heer.

Locaties

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Vragen