Keystone logo
© The JAMD, Sarah Meltzer Golan
The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

The Jerusalem Academy of Music and Dance

Invoering

Talent identificeren, koesteren en helpen zijn potentieel te realiseren, dat is waar het bij The Jerusalem Academy of Music and Dance om draait. De 3 instellingen, het conservatorium, de middelbare school en de Academie verwelkomen elke dag 1600 getalenteerde jonge mensen, sommigen beginnen zo jong als 4 jaar oud en blijven zo oud als wanneer ze klaar zijn voor hun volwassen carrière. Ze komen om te leren, te creëren en hun toewijding aan muziek en dans uit te drukken.

JAMD is uniek in het bieden van kansen op elk leeftijdsniveau. Internationaal geprezen leden van de faculteit werken niet alleen met studenten op academieniveau, maar velen zijn ook betrokken bij activiteiten en optredens op het conservatorium en de middelbare school. Studenten van de academie treden regelmatig op in een optreden van een conservatorium / middelbare school en jongere kinderen treden op op de academie.

De professoren en docenten van JAMD zijn de beste van Israël en velen zijn internationaal actief als zeer gewaardeerde artiesten in de wereld van muziek en dans. JAMD koestert internationale banden met andere muziek- en dansscholen en moedigt uitwisselingsprogramma's voor studenten aan, zodat haar studenten op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen.

Het curriculum bij JAMD is dynamisch, een mix van academische studie en praktische beroepservaring. Innovatie is een constante bij JAMD en biedt een voortdurend groeiende verscheidenheid aan studiemogelijkheden. De mix van culturen in haar studierichtingen weerspiegelt de diverse achtergronden van haar docenten en studenten. Het resultaat is een sfeer waarin Midden-Oosterse muziek, Europese klassieke muziek, jazz en barok allemaal onder één dak worden onderwezen. Het dansgebied omvat klassiek ballet, moderne dans, improvisatie en een afdeling beweging en bewegingsnotatie, een veld dat is gepionierd bij JAMD.

Locaties

  • Jerusalem District

    Jerusalem District, Israël

Vragen