Keystone logo
The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

Invoering

The International Institute Of Plant Engineering And Design is in februari 2011 opgericht als een joint venture en heeft zijn administratiekantoor in Nederland.

Het doel en de kernactiviteit van het instituut is om kennis, ervaring en training te bieden aan ingenieurs en ontwerpers in het proces en aanverwante bedrijfstakken.

De training is gericht op piping engineering en ontwerp, mechanische statische / roterende apparatuur, projectmanagement en inleidende niveau van technische disciplines zoals instrumentatie, elektrische en civiele.

Online Engineering Cursussen, Certificaten en Graden van InIPED

Via InIPED kunt u zich inschrijven voor de verschillende online engineeringcursussen: individuele afgestudeerde en professionele cursussen in engineering en aanverwante gebieden. Verdien een afgestudeerd of professioneel certificaat of een master in engineering in deeltijd, in een tempo dat voor u werkt.

Ontdek de aangeboden online engineeringcursussen in verschillende gebieden, zoals leidingen, roterende machines, pijpspanningsanalyse, statische apparatuur, elektrotechniek of instrumentatie.

Locaties

  • Netherlands Online

    Netherlands Online, Nederlanden

Vragen