Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Invoering

We willen onze studenten trainen om veilige, bekwame en onafhankelijke osteopaten te zijn. Wij bieden daarom moderne cursussen aan die voldoen aan de hoogst mogelijke academische normen. We hebben een goede winkel opgebouwd door een goede wetenschappelijke basis (Evidence Based Practice - EBP). Onze studenten worden verwacht dat ze altijd op basis van een brede wetenschappelijke kennis moeten handelen.

Kwaliteit. Innovatie. Waardering. Respect. Dat staan ​​voor de IAO®.

 • Kwaliteit : We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze cursussen nog beter te maken. De huidige studenten spelen hierbij een belangrijke rol: het is deels door hun feedback dat we de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.
 • Innovatie : De IAO® houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (Bewijsgebaseerde praktijk). Al jaren implementeren we 'gemengd leren' in ons curriculum. Dit betekent dat onze onderwijsmethode bestaat uit een combinatie van klassieke instructies en e-learning. Daarnaast zoeken wij naar manieren om het bewijsgebaseerde praktijkmodel nog meer zichtbaar te maken in onze cursussen.
 • Waardering : Veel waardering voor de discipline van osteopathie, maar ook voor de inspanningen van onze medewerkers, docenten en studenten.
 • Respect : Niet alleen respect voor onze studenten, onze docenten, onze medewerkers en medewerkers, maar ook voor de patiënten. De relatie tussen de osteopaat en zijn / haar patiënt is gebaseerd op wederzijds respect.

Osteopathisch beroep

De IAO® blijft werken aan het vergroten van de academische aard van het osteopathische beroep en de erkenning van het beroep van osteopathie in alle landen waar we training organiseren. Samenwerking met de bestaande medische beroepen is van groot belang in dit opzicht.

Sociaal doel

Naast onze osteopathie cursussen proberen we ook een sociaal doel te vervullen. In onze klinieken in Gent en Antwerpen (België) geven wij iedereen de kans om te genieten van de voordelen van een osteopathische behandeling. In de klinieken kunnen patiënten gratis door onze eindjaarstudenten behandeld worden, uiteraard altijd onder toezicht van een gekwalificeerde osteopaat.

Locaties

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen