Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Invoering

Of u nu een carrière in het interieurontwerp wilt nastreven of gewoon een kamer in uw eigen huis opnieuw wilt ontwerpen, de leidende principes blijven hetzelfde. The Interior Design School , opgericht in 1991 door Iris Dunbar, heeft een in ontwikkeling en responsief programma van studio-gebaseerde professionele training voor mensen die willen verkennen door middel van creatieve praktijken. Het ethos van de school is om studenten op te leiden in het huidige hedendaagse interieurontwerp en om nauwe banden te onderhouden binnen de industrie en hoge personeel / student ratio's te bieden .

Filosofie

De onderwijsfilosofie van The Interior Design School emuleert een praktiserend ontwerpstudio en omvat alle vaardigheden en onderwerpen die nodig zijn voor de professionele praktijk. Inclusief freehand voor constructietekeningen, verlichting van textiel en alle aspecten van interieurontwerp. Elk jaar wordt de inhoud van de cursus herzien om ervoor te zorgen dat het resultaat in overeenstemming is met de industrienormen. Het onderwijsproces is gebaseerd op een programma van individuele instructies en al uw projecten worden gepresenteerd aan en beoordeeld door interieurontwerpers.

De studio

De studio vertegenwoordigt een functionerende ontwerppraktijk waarmee u kunt opereren in een relevante en professionele omgeving. De ruimte is ontworpen met individuele werkstations die profiteren van veel natuurlijk licht om een inspirerende studio te creëren . De bibliotheek en de collegezaal zijn uitgerust met uitgebreide ontwerp- en naslagwerken, voorbeelden, catalogi en actuele tijdschriften. Studenten worden onderwezen met behulp van een combinatie van schetsboeken, tekenborden en Apple MacBook Pro-computers en geschikte software.

Plaats

The Interior Design School bevindt zich in het noordwesten van Londen, in de Queens Park Design District in een bloeiende lokale zakengemeenschap, waaronder cafés, delicatessenwinkels en onafhankelijke winkels aan de nabijgelegen Salusbury Road. Het gebied is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, in Zone 2 op de Bakerloo-lijn en met goede verbindingen naar overlandtreinen, lokale bussen en ligt buiten de congestiezone.

Locaties

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Vragen