Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem MA in Chinastudies
The Hebrew University of Jerusalem

MA in Chinastudies

Jerusalem, Israël

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.000 / per year *

Op de campus

* Per jaar

Invoering

Doe mee met het virtuele open huis van de Hebreeuwse Universiteit op 21 november 2021 om 18:00 uur Jeruzalem-tijd.

Het Department of Asian Studies biedt momenteel alleen een Engelstalig afstudeerprogramma aan in de sectie China . Het MA-programma omvat een breed scala aan cursussen over Chinese geschiedenis, archeologie, filosofie, intellectuele geschiedenis, politiek denken, de interactie van traditioneel China met Aziatische en Europese culturen, evenals cultuur, samenleving en politiek in traditioneel, modern en hedendaags China. Studenten in het programma zullen lid worden van een levendige academische gemeenschap en genieten van mogelijkheden om wetenschappelijke uitwisselingen te stimuleren door middel van internationale workshops en conferenties, evenals gastcolleges door wereldberoemde wetenschappers, gesponsord door het Louis Frieberg Center for East Asian Studies en het Confucius Institute in het Hebreeuws Universiteit.

Beurzenondersteuning is mogelijk beschikbaar voor in aanmerking komende kandidaten die staatsburger van de VRC zijn via de China Scholarship Council . De afdeling kan ook het hele jaar door een beperkt aantal academische excellentieprijzen uitreiken.

De China-sectie biedt twee soorten MA-programma's: een niet-onderzoeks-MA , waarvoor 40 academische punten vereist zijn, twee seminarpapers, maar geen onderzoeksscriptie, en een onderzoeks-MA, waarvoor 28 cursuspunten, een seminarpaper en een onderzoeksrapport vereist zijn. stelling.

Aanvragers die geïnteresseerd zijn in een onderzoeks-MA moeten voorafgaand aan hun aanvraag contact opnemen met een potentiële supervisor voor hun onderzoekswerk.

Eindexamen

Na het voltooien van alle opdrachten die nodig zijn voor hun MA-studies, moeten studenten in zowel de Research- als de Non-Research MA-programma's een schriftelijk en mondeling eindexamen afleggen. Het eindexamen vindt twee keer per jaar plaats (juni en december). De materialen voor de toets, onderwerpen voor debat en andere opdrachten (zoals het lezen van rapporten), zullen tijdens de zomervakantie op de website van de afdeling worden gepubliceerd en van tijd tot tijd worden bijgewerkt.

toelatingen

Over de school

Vragen