Keystone logo
The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

The Hague Pathway College

Invoering

Introductie van The Hague Pathway College

The Hague Pathway College ligt direct aan de campus van de Haagse Hogeschool (THUAS) en biedt academische Pathways in samenwerking met de THUAS, die leiden tot wereldwijd erkende undergraduate-graden.

Voordelen van The Hague Pathway College:

 • Verbeter je Engelse en academische vaardigheden (de meeste opleidingen worden in het Engels gegeven)
 • Pas het leven in Nederland aan met gepersonaliseerde studentenondersteuning
 • Maak vrienden met studenten van over de hele wereld

THUAS Undergraduate-graadprogramma's:

De Haagse Pathway College (THPC) -programma's leiden naar de opleidingen van de THUAS.

 1. International Foundation Year Management en Social Sciences leidt tot:
  1. Internationale zaken
  2. Internationaal financieel management en controle
  3. Europese studies
  4. Internationaal communicatiebeheer
  5. Internationaal sportmanagement
 2. International Foundation Year Technology and Design leidt tot:
  1. Industrieel Ontwerpen
  2. User Experience Design
  3. Proces en voedingstechnologie

Jouw Pathway naar de Haagse Hogeschool (THUAS)

undergraduate

 • Middelbare school
 • Stage 1 International Foundation
 • Fase 2 Eerstejaars Degree
 • Fase 3 Tweedejaars Degree
 • Fase 4 Final Year Degree

Waarom studeren aan de Haagse Hogeschool (THUAS)?

Laten we veranderen. U. Ons. De wereld. Dat is onze boodschap aan de Haagse Hogeschool (THUAS).

We willen onze studenten empoweren om de wereld waarin ze leven te veranderen en te verbeteren, maar dit kan alleen gebeuren als we samenwerken - als we evolueren en veranderen. We moeten voortdurend nieuwe perspectieven en oplossingen toepassen om de huidige en toekomstige uitdagingen op te lossen. We zullen de antwoorden sneller vinden als we bereid zijn om elkaars inzichten, vaardigheden en methoden te delen en toe te passen.

Hoger onderwijs in Nederland

Het Nederlandse onderwijssysteem is een van de meest innovatieve en vooruitstrevende ideeën ter wereld. Het is gebaseerd op studentgericht leren, analytisch debat en praktijkervaring. Het Nederlandse hoger onderwijs heeft een internationale reputatie vanwege de hoge kwaliteit, die wordt gehandhaafd via een stringent nationaal kwaliteitszorgsysteem.

Hands-on, open-minded onderwijs

Omdat we een Nederlandse hogeschool zijn, ervaar je een hands-on, open, minded en interactieve leeromgeving. We hanteren een probleemoplossende aanpak, net als de echte professionele wereld, met oefeningen die persoonlijke leiderschapsvaardigheden voeden, zoals games, debat en groepswerk.

Een echte internationale gemeenschap

De Haagse Hogeschool is een mini-Verenigde Naties met 26.000 studenten uit bijna 150 verschillende landen op de campus. Onze wereldwijde, innovatieve houding komt tot uiting in onze curricula en in onze vier centrale thema's: De volgende economie, levenskwaliteit: mensen en technologie, goed bestuur voor een veilige wereld en verbonden leren. We werken ook nauw samen met meer dan 300 uitwisselingspartners uit meer dan 50 landen, van Brazilië en China tot Australië, de VS en verschillende Europese landen.

Gedragscode

De Haagse Hogeschool is een ondertekenaar van de 'Gedragscode ten aanzien van internationale studenten in het Nederlandse hoger onderwijs'. Ook garandeert The Hague Pathway College de kwaliteit van onze programma's, werving, selectie en adviesprocedures volgens de richtlijnen beschreven in dit beleid.

Start uw wereldwijde carrière

Hoewel het een klein land is, heeft Nederland een grote internationale aanwezigheid. Sommige van 's werelds grootste multinationals, waaronder Philips, Heineken, KLM, Shell, ING Bank en Unilever, zijn Nederlands. Als de Internationale Stad van Vrede, Justitie en Veiligheid, is Den Haag barstensvol internationale juridische instellingen. De stad heeft ongeveer 131 internationale instituten en 80 justitiële organisaties en is samen met New York, Genève en Wenen een van de steden van de Verenigde Naties.

De Nederlandse visumregeling biedt afgestudeerden een visum voor de studie.

Locaties

 • The Hague

  Johanna Westerdijkplein 75, 2521, , The Hague

  Opleidingen

  Vragen