Keystone logo
© GCAS College Dublin Ltd
The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

The Global Centre for Advanced Studies

Invoering

The Global Centre for Advanced Studies (GCAS College) is een college dat hoogwaardige, schuldenvrije, door de EU geaccrediteerde graden aanbiedt op bachelor- en masterniveau in filosofie, psychoanalyse, theologie en sociale wetenschappen. Met bekroonde en vooraanstaande wetenschappers in hun faculteit, eigendom van docenten en alumni, is GCAS een unieke gemeenschap van onderzoekers die een kennisdelingseconomie creëren.

De GCAS-filosofie

GCAS biedt toekomstige onderzoekers en studenten een nieuw model om vrij te kunnen leren en kennis te verkennen zonder schulden.

De academische vrijheid wordt aangetast door de studieschuld. Daarom creëerden we een ruimte om kritisch denken en reflectie te koesteren en aan te moedigen, zonder economische druk. We zijn mede-eigendom van afgestudeerden en docenten, dus de vrijheid om te denken is inherent collaboratief en mondiaal.

Onderzoek bij GCAS

De missie van GCAS is kwalitatief hoogstaand, schuldenvrij onderwijs dat de middelen biedt voor creatieve en nieuwe vormen van onderzoek die niet mogelijk zijn in een traditionele universitaire setting. Wij geloven dat onderwijs inherent een intersubjectieve ervaring is die het openlijk delen van ideeën en het voorstellen ervan vereist, en het vaststellen van nieuwe en gedurfde denklijnen en acties op rigoureuze wetenschappelijke manieren. Wat dus essentieel is voor onze academische gemeenschap is het respecteren van collega-onderzoekers met verschillende en soms uitdagende denk-, prestatie- en actielijnen. De kern van wat we doen is het creëren en behouden van een open, inclusieve en uitdagende omgeving waarin men ideeën kan ontwikkelen en kritisch kan onderzoeken wat zij belangrijk vinden voor de wereld.

GCAS biedt een alternatief voor de traditionele academische wereld door ondersteuning te bieden waarmee onderzoekers serieus wetenschappelijk en interdisciplinair onderzoek kunnen doen in vergelijking met het traditionele model van hoger onderwijs, dat is gebaseerd op studieschulden, winst en onderzoek dat er maar al te vaak niet in slaagt de meest lastige kwesties aan te pakken. problemen waarmee de overlevingskansen van onze planeet en de verdere, echte menselijke bloei worden geconfronteerd. GCAS is van mening dat een onderzoeker/student een verantwoordelijkheid heeft voor het algemeen belang door middel van rigoureus academisch onderzoek. Onze MA en Ph.D. programma's bieden studenten de mogelijkheid om serieus en duurzaam wetenschappelijk onderzoek uit te voeren in samenwerking met onze faculteit en academische gemeenschap.

Onze missie

“Om onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden van de hoogste kwaliteit ter wereld te bieden, zonder schulden.”

Onze missie is mondiaal en duurzaam. Het voldoende vermogen en vermogen om een leider op het gebied van mondiaal onderwijs te worden vereist moed en een consistente drang naar innovatie. Deze innovaties komen voort uit de expertise en toewijding van alle GCAS-faculteiten, medewerkers, onderzoekers en studenten. Onze professoren zetten zich in voor onderwijspraktijken die gericht zijn op theoretische en praktische manieren om de capaciteiten en gaven van studenten om onze wereld te verbeteren te maximaliseren. De GCAS-gemeenschap vertrouwt op onze diverse studentenpopulatie om kansen te blijven bieden voor dit goed gefundeerde, schuldenvrije en krachtige onderwijs.

Onze waarden

“Wij hechten vooral waarde aan vrijheid. De vrijheid om nieuwe concepten, ideeën en praktijken binnen onze gemeenschap te creëren, verkennen en innoveren.”

De GCAS-visie blijft consistent. Het weerspiegelt onze strategische richting, ons streven naar uitmuntendheid en onze mondiale reikwijdte en toegang. Onze visie baant de weg voor meer synergie met gerenommeerde wetenschappers en de slimste geesten en ambities van de jongere generatie. Het houdt ook in dat we ons kunnen en zullen aanpassen aan de veranderende ontwikkelingen in de technologie, en gebruik zullen maken van de mogelijkheid om het klaslokaal verder te laten groeien dan het traditionele, fysieke college, naar een virtuele, levende en interactieve omgeving.

Onze visie

“Een wereldwijd toonaangevend college worden, dat schuldenvrij onderwijs van de hoogste kwaliteit biedt aan alle gekwalificeerde studenten over de hele wereld.”

De GCAS-visie blijft consistent. Het weerspiegelt onze strategische richting, ons streven naar uitmuntendheid, rechtvaardigheid, waarheid en mondiale reikwijdte. Onze visie baant de weg voor meer synergie met gerenommeerde wetenschappers en de slimste geesten van de jongere generatie. Het houdt ook in dat we ons kunnen en zullen aanpassen aan de veranderende ontwikkelingen in de technologie, en gebruik zullen maken van de mogelijkheid om het klaslokaal verder te laten groeien dan het traditionele, fysieke college, naar een virtuele, levende en interactieve omgeving.

Locaties

  • Dublin

    38/39 Fitzwilliam Square, Dublin 2 Do Ireland, 2 NX53, Dublin

    Vragen