Keystone logo
The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

The Florence Academy Of Art (all campuses)

Invoering

De Florence Academy of Art is een klein en dynamisch centrum dat zich toelegt op de opleiding van jonge kunstenaars door de combinatie van intense observatie met geavanceerde ambachtelijke vaardigheden. Het curriculum is afgeleid van de klassiek-realistische traditie die geworteld is in de 19e eeuw (met name geïllustreerd door de Franse Academies in het onderwijs van meesterschilders zoals Gérôme, Bonnat en Carlos Duran) maar behandelt ook de creatieve en professionele positie van de kunstenaar in een eigentijdse omgeving.

Het is de mening van deze Academie dat prominente kunststromingen gedurende de 20e eeuw de aandacht (en het onderwijs) gestaag hebben afgetrokken van de nauwkeurige observatie van de materiële wereld en het verwerven van sterke technische vaardigheden, naar een positie waar samenhangend artistiek denken onverbiddelijk gefragmenteerd is. door de drang naar meer individuele expressie.

De Academie biedt studenten daarom de mogelijkheid om onderscheidende aspecten van hun gekozen onderwerp te verkennen door de ontwikkeling van aanzienlijke tekenvaardigheden, directe studie van werken van de oude meesters en een diep, praktisch begrip van de materialen en methoden van de kunstenaar. . Op deze manier, en door de resulterende identificatie van duidelijke artistieke doelstellingen, verwerven studenten creatief zelfvertrouwen, visueel begrip en subtiele en precieze beschrijvingsvermogens.

Studie aan de Academie richt zich op het belang van tekenen (in het bijzonder tekenen naar de menselijke figuur) als middel om vaardigheid te verwerven in schilderen of beeldhouwen. Door intensieve observatie verwerven studenten een visuele geletterdheid die hen in staat stelt om humanistische waarden in hun werk te interpreteren en uiteindelijk een werk van universele relevantie te creëren.

Locaties

  • Florence

    Via Aretina,293, 50136, Florence

    Vragen