Keystone logo
The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

The Cyprus Institute

Invoering

Cyprus is een eilandland van de Europese Unie in de oostelijke Middellandse Zee. Het bevindt zich op een kruispunt tussen Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika , zowel geografisch als historisch. Het heeft een zeer lange geschiedenis en een rijke cultuur die wordt doorgestuurd naar enkele van de grootste oude en recente beschavingen van de regio. Tegenwoordig combineert het een moderne, technologisch geavanceerde samenleving van bruisende steden met de rustige sfeer van een mediterraan eiland.

met dank aan The Cyprus Institute

Students GS

The Cyprus Institute

Het Cyprus Institute is een internationale onderzoeksorganisatie in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus. Het werkt onder de paraplu van de Cyprus Research and Educational Foundation, bestuurd door een internationaal befaamde Board of Trustees. Haar missie is om te dienen als een wetenschaps-, technologie- en innovatiehub voor het oostelijke Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten om kwesties van regionaal belang en mondiaal belang aan te pakken. Het streeft ernaar te dienen als een toegangspoort tot de Europese Unie voor onderzoek en technologie in de regio en, via deze, vrede en welvaart te bevorderen en samenwerking tussen haar volkeren te bevorderen voor de verbetering van hun toekomst.

De visie van het Instituut omvat de snel veranderende sociale, politieke en economische realiteit in de regio, evenals de wereldwijde wetenschappelijke en technologische vooruitgang. Het is een set van een reeks strategische factoren, waaronder:

 • Pak klimaatverandering aan voor een gezond milieu met gezonde mensen
 • Innoveer voor een duurzame en groene ontwikkeling naar een betere toekomst
 • Leid in een veranderende wereld waar data science en kunstmatige intelligentie belangrijke kenmerken zijn
 • Analyseer en documenteer ons verleden en heden om onze toekomst te verrijken
 • Leid de nieuwe wetenschapsleiders en beleidsmakers op

De postdoctorale onderwijsprogramma's die worden aangeboden door de interdisciplinaire School voor Wetenschap en Technologie van het Instituut zijn ontworpen om in lijn te zijn met de visie van het Instituut. Studenten worden onderwezen en begeleid door de gerenommeerde en internationale faculteit van het Instituut en getraind door deskundig onderzoekspersoneel. Ze zijn direct ondergedompeld in de rijke onderzoeksomgeving van de onderzoekscentra van het Instituut en hebben directe toegang tot de modernste infrastructuren en faciliteiten.

De school trekt een klein aantal internationale studenten van topkwaliteit aan en heeft als doel hen geavanceerde kennis en vaardigheden aan te reiken die hen in staat zullen stellen in toonaangevende wetenschap, moderne samenlevingen en de economie van morgen. De alumni van de school hebben sleutelposities in de academische wereld en de industrie op Cyprus en in het buitenland.

met dank aan The Cyprus Institute

131685_StudentsAmphitheater.DSCF7695.JPG

programma's

De portefeuille van de School omvat momenteel zes postdoctorale programma's die leiden tot MSc en PhD-graden en zijn geaccrediteerd door het Cyprus Quality Assurance and Accreditation Agency (CYQAA). Bovendien geniet de school bilaterale overeenkomsten met vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs in Europa en de VS, waardoor studenten de mogelijkheid krijgen zich in te schrijven voor dubbele of gezamenlijke diploma's.

 • MSc / MPhil in Milieuwetenschappen (1 jaar of 1,5 jaar)
 • MSc in simulatie en data science (1 jaar)
 • MSc in digitaal cultureel erfgoed (1 jaar)
 • PhD in Computational Sciences (3 jaar)
 • PhD in energie, milieu en atmosferische wetenschappen (3 jaar)
 • PhD in wetenschap en technologie in cultureel erfgoed (3 jaar)
131926_GRADUATESCHOOLInfographic2020-LOW.jpg

met dank aan The Cyprus Institute

Locaties

 • Nicosia

  20 Konstantinou Kavafi Street 2121, Aglantzia Nicosia Cyprus, , Nicosia

Vragen