Keystone logo
The Continents States University

The Continents States University

The Continents States University

Invoering

The Continents States University is opgericht om hoger onderwijs te bieden aan alle bekwame studenten die anders niet naar een reguliere universiteit zouden kunnen gaan of zich die niet kunnen veroorloven. The Continents States University blijft zich inzetten voor zijn oorspronkelijke doel om hoger onderwijs te bieden aan in aanmerking komende studenten met behulp van online technologieën en kanalen.

Missie: Vandaag de dag zijn er wereldwijd 3,010 miljard internetgebruikers en wordt de wereldwijde internetpenetratie geschat op 42%, vergeleken met 84,2% in de Verenigde Staten. Ongeveer 52,4% van de wereldwijde online bevolking gebruikt mobiele apparaten om toegang te krijgen tot internet. In de wereld van vandaag worden mobiele apparaten gebruikt door meer dan de helft van de wereldbevolking.

Wereldwijde gegevens tonen aan dat onderwijs nog steeds binnen bereik moet zijn voor 759 miljoen analfabeten. Ze missen het vereiste bewustzijn om hun leefsituatie en het leven van hun kinderen te verbeteren. The Continents States University heeft zijn doel, visie en principes zorgvuldig opgesteld om te voldoen aan de toekomstige behoeften van alle leerlingen over de hele wereld.

De universiteit wordt erkend als een Amerikaanse instelling die zich toelegt op het bieden van eigentijds, competitief, competentiegericht onderwijs aan studenten over de hele wereld!

Onze studenten bezoeken de universiteit vanuit de hele Verenigde Staten en Canada, maar ook uit Afrika, Azië, Europa en het Midden-Oosten. De universiteit helpt wereldwijd werkende individuen die aan het werk moeten blijven om naar een traditionele, fysieke instelling te gaan.

Licenties en accreditatie: The Continents States University werkt volgens de herziene statuten van Missouri, sectie 173.600. Graden worden verleend door Continents States University volgens Missouri Revised Statutes Section 173.616, RSMo. Meer informatie over deze school is toegankelijk door contact op te nemen met het Missouri Department of Higher Education (MDHE) op 301 W. High Street, Jefferson City, MO, 65102-1469.

The Continents States University is geaccrediteerd door Accreditation Service for International Schools, Colleges, and Universities , een internationaal erkend accreditatiebureau dat vermeld staat in hun geaccrediteerde instellingslijst.

Amerikaanse erkenning: De universiteit staat bekend om haar toewijding en missie om onderwijs toegankelijk te maken voor studenten over de hele wereld en heeft vele erkenningen ontvangen, waaronder maar niet beperkt tot de volgende:

 • The Continents States University is een educatief lid van de International Accreditation Council for Business Education (IACBE). Een educatief lid van de IACBE is een academische bedrijfseenheid die heeft voldaan aan de vereisten van de IACBE voor lidmaatschap en die heeft bevestigd dat zij streeft naar excellentie in bedrijfseducatie.
 • Certiport keurt The Continents States University goed als geautoriseerd testcentrum . Certiport, een Pearson VUE-bedrijf, is de wereldleider in op prestaties gebaseerde certificeringsexamens en praktijktestoplossingen voor academische instellingen, het personeel en zakelijke technologiemarkten, geleverd via een uitgebreid netwerk van meer dan 12.000 Certiport Authorized Testing Centres wereldwijd.
 • The Continents States University is erkend met een bronzen onderscheiding als een American Military Friendly School voor het dienen van het Amerikaanse leger en veteranen. Openbare gegevensbronnen en een privépeiling werden gebruikt om The Continents States University en andere instellingen die de Military Friendly® Schools Awards ontvingen, te evalueren. Aan het onderzoek dat in 2022–2023 is gehouden, deden ruim 1.800 scholen mee. Er werden gouden, zilveren en bronzen onderscheidingen toegekend aan 665 scholen. Tweehonderdtweeëntachtig werden gekozen voor de "Gouden" status vanwege hun innovatieve methoden, indrukwekkende resultaten en succesvolle initiatieven.

accreditatie

189936_Accreditatie.jpg

Locaties

Locaties
 • St. Louis

  Lindell Boulevard,4625, 63108, St. Louis

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Vragen