Keystone logo
The Centre for Digital Media - The CDM Master in digitale media
The Centre for Digital Media - The CDM

Master in digitale media

Vancouver, Canada

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 63.420 / per year *

Op de campus

* Internationaal: 63.419,76; Canadees of permanent ingezetene: CAD 38.438,23

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Master of Digital Media-programma is een internationaal erkend, door onderzoek geïnformeerd en voor de industrie relevant professioneel masterprogramma.

De Master of Digital Media (MDM) is Canada's eerste professionele afstudeerprogramma in digitale media. Dit intensieve programma met stage wordt aangeboden in het Center for Digital Media in Vancouver BC en betrekt studenten bij echte projecten en cursussen die waardevolle leiderschapservaring, training en topverbindingen in de branche bieden.

Het MDM-programma is een voltijdse professionele masteropleiding van 12 maanden plus stage. Het curriculum van het programma is uniek ontworpen om nieuwe en groeiende digitale mediamarkten te ontmoeten. Onder begeleiding van topdocenten en mentoren uit de industrie werken studenten nauw samen met klanten en collega's aan op teams gebaseerde, door de industrie ondersteunde projecten. Afgestudeerden hebben de knowhow en het vertrouwen om op het hoogste niveau in de branche te werken als makers, producenten, innovators of ondernemers.

MDM-studenten en alumni komen van over de hele wereld en uit een breed scala aan disciplines, waaronder kunst, sociale wetenschappen, bedrijfskunde, informatica en techniek. Studenten werken in kleine teams samen aan intensieve projecten van vier maanden, vaak met klanten uit de industrie. Eerdere klanten waren topbedrijven in de branche, waaronder Electronic Arts, Autodesk, Microsoft en Telefonica, evenals overheids- en non-profitorganisaties. Voor sommige afgestudeerden zijn industriële projecten uitgegroeid tot succesvolle startups die variëren in specialisatie van interactieve advertentietechnologie tot mobiele games tot games voor sociale netwerken.

De MDM wordt toegekend door The University of British Columbia, Simon Fraser University, Emily Carr University of Art + Design en het British Columbia Institute of Technology. Elk van de partners van het Centrum voor Digitale Media brengt uniek inzicht in het programma en waarde voor studenten. MDM-afgestudeerden zijn alumni van alle vier de instellingen.

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master Digital Media Business
  • Munich, Duitsland
  • Berlin, Duitsland
 • Master in digitale flim
  • Los Angeles, Verenigde Staten
  • Valencia, Spanje
 • Master of Arts in digitale media en mondiale communicatie
  • Niagara Falls, Canada