Keystone logo
Texila American University

Texila American University

Texila American University

Invoering

De grenzen van Kennis verleggen

Texila American University ontwikkelt al meer dan een decennium grote geesten op het gebied van geneeskunde. Vertegenwoordigd door een traditie van innovatie en onderzoek, betreden we nieuwe wegen, verleggen we de grenzen van kennis en maken we impact op het leven van onze studenten. We willen deze traditie voortzetten voor een toekomst die ons werk en onze erkenning op het internationale toneel zal bepalen.

Visie

 • Erkend worden als een leider die zich inzet voor excellentie in hoger onderwijs, onderzoek en innovatie die tegemoetkomen aan de ambities van de wereldgemeenschap.

Missie

 • Om internationaal onderwijs te herdefiniëren en te revolutioneren door het aanbieden van bijgewerkte, moderne en uitstekende training op het gebied van gezondheidswetenschappen, informatie- en communicatietechnologie, management, onderwijs, toegepaste wetenschappen en alle mogelijke gebieden die een leerling met TAU wil aangaan.
 • De hoogste normen van ethiek, integriteit en medelevende zorg voor studenten en de gemeenschap in het algemeen naleven.
 • Texila American University trots op te maken de meest duurzame universiteit ter wereld te zijn door het creëren, verspreiden en toepassen van bruikbare kennis.

Texila waarden en cultuur

"We bereiken uitmuntendheid door ons integrale waardensysteem te boeien"

Klanten

Wij waarderen onze klanten aangezien zij het centrum van onze activiteiten vormen.

Mensen

We waarderen, engageren, enthousiasmeren en belonen.


Leiderschap

Wij waarderen leiderschap zonder titel.


Integriteit

We waarderen integriteit, transparantie, eerlijkheid en zijn ethisch verantwoord.


Innovatie en creativiteit

Wij waarderen innovatie in werk en creativiteit in denken.

Verantwoordelijkheid

Onze acties creëren waarde voor belanghebbenden en profiteren daarmee de hele gemeenschap.

Wereldwijde groei

We waarderen duurzame groei die de winstgevendheid bevordert om onze wereldwijde ambities te voeden.

Accreditatie, affiliaties en lidmaatschappen

TAU Guyana

Nationale Raad voor Accreditatie van Guyana

TAU wordt erkend door het Department of Education via registratie bij de National Accreditation Council of Guyana.

Medische Raad van India

TAU wordt erkend volgens de Medical Council of India Act 1956, sectie 13 (4A) en (4B). De naam van de universiteit is te vinden op de MCI-website.

World Directory of Medical Schools (WDOMS)

Texila American University staat vermeld in de AVICENNA Directories, een database van scholen, hogescholen en universiteiten voor gezondheidsonderwijs. Het bevat nauwkeurige, actuele en uitgebreide informatie over elk instituut.Opleidingscommissie voor buitenlandse medische afgestudeerden

TAU is goedgekeurd door ECFMG dat de bereidheid van International Medical Graduates evalueert om residentie- of fellowship-programma's te verwerven in de Verenigde Staten. Afgestudeerden van Texila komen in aanmerking om te solliciteren en te zitten voor elke stap van USMLE om te voldoen aan de ECFMG-certificeringsvereisten voor US Residency Positions.

TAU Zambia

Autoriteit voor hoger onderwijs van Zambia

Texila American University is goedgekeurd door de Higher Education Authority (HEA), Ministerie van Hoger Onderwijs, Zambia.


Raad voor gezondheidsberoepen van Zambia

Texila American University is goedgekeurd door de Health Professions Council of Zambia (HPCZ) voor het aanbieden van medische en gezondheidszorgprogramma's. Onze MBChB- en MPH-programma's zijn geaccrediteerd door HPCZ.

Zambia Kamer van Koophandel en Industrie

Geregistreerd bij Zambia Chamber of Commerce and Industry (ZACCI). Erkend door ZACCI - de toonaangevende particuliere organisatie in Zambia die een enorm netwerk van bedrijven in het land vertegenwoordigt.

DBLP (afstands- en gemengde leerprogramma's)

Universiteit van Centraal Nicaragua (UCN)

Texila American University in academische samenwerking met de University of Central Nicaragua (UCN) biedt de Distance & Blended Learning-programma's aan.
Internationale vereniging voor afstandsonderwijs

Texila American University is een geaccrediteerd lid van de International Association for Distance Learning (IADL). IADL is opgericht om excellentie in open, afstands- en blended learning-programma's te promoten en biedt systeemvalidatie en erkenning aan cursusaanbieders over de hele wereld.

Internationale Raad voor open en afstandsonderwijs

Texila American University is een erkend institutioneel lid van de International Council for Open and Distance Education (ICDE). Het is een toonaangevende wereldwijde organisatie die de kwaliteit van open, afstands-, flexibel, e-learning en online onderwijs verbetert.

Internationaal centrum voor integriteit

Texila American University is een lid van het International Center for Academic Integrity (ICAI). ICAI werkt aan het identificeren, promoten en bevestigen van de waarden van academische integriteit onder studenten, docenten, docenten en beheerders.

Het Global Compact

Texila American University is toegevoegd aan het register van deelnemers aan het Global Compact Programme van de Verenigde Naties.
Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Lusaka

  Plot No: 37605, KPTF Office Park, Lake Road, , Lusaka

  • Sharjah

   Fujairah Administrative Office: C/O. India Trade & Exhibition Centre m.e Office No. 220, P.O.Box 66301, , Sharjah

   • Georgetown

    Lot 24-42, Plantation, Providence, East Bank, , Georgetown

   • Texas City

    6860 North Dallas Parkway, Suite 200, Plano, Texas, TX 75024,, , Texas City

    • Bel Air

     C/O JTC, Suite 2004 Level 2, Alexander House 35 Cybercity,, , Bel Air

     • Lusaka

      Addis Ababa Drive,4, , Lusaka

      Vragen