Keystone logo
Texas A&M University College of Architecture

Texas A&M University College of Architecture

Texas A&M University College of Architecture

Invoering

Creativiteit, innovatie en wetenschappelijke bezigheden zijn de kenmerken van onze programma's.

Het College of Architecture biedt een eersteklas opleiding in een breed scala van disciplines die kritieke, complexe uitdagingen aanpakken in onze natuurlijke, gebouwde en virtuele omgevingen. Na hun afstuderen zijn studenten toegerust om leiders in hun vakgebied te worden en een verschil te maken in de wereld.

Onze niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's in architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw, bouwwetenschappen, land- en vastgoedontwikkeling en visualisatie behoren consequent tot de beste in de natie, bovenaan de lijsten van de meest elite scholen en vallen op tussen dure particuliere instellingen. Onze curricula omvatten de traditionele basisprincipes van elke discipline, evenals interdisciplinaire samenwerking en leermogelijkheden met hoge impact, zoals studeren in het buitenland, professionele stages en levenslange ondersteuning van het Aggie Network.

Als onderdeel van een Tier One-onderzoeksinstelling biedt het College of Architecture niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten praktijkervaring en praktijkervaring door samen te werken met facultaire onderzoekers in hun laboratoria, onderzoekscentra en instituten, met de nadruk op een verscheidenheid aan gebieden, waaronder het ontwerp van zorginstellingen, huisvesting, historisch behoud, veerkracht en herstel van gevaren, en leiderschap in de ontwerp- en bouwsector.

Locaties

Locaties
  • College Station

    College Station, Verenigde Staten

    Vragen