Keystone logo
Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Invoering

Texas A&M University in Galveston is de bron voor alles wat "oceaan-georiënteerd" is aan Texas A&M University. TAMUG biedt een unieke mix van maritieme en maritieme programma's, waaronder majors in wetenschap, bedrijfskunde, techniek, vrije kunsten en transport.

Texas A&M Galveston is een speciale instelling voor hoger onderwijs voor niet-gegradueerde en afgestudeerde instructie in mariene en maritieme studies in wetenschap, techniek en bedrijfskunde en voor onderzoek en openbare dienstverlening met betrekking tot het algemene gebied van mariene hulpbronnen. De instelling staat onder het beheer en de controle van de Board of Regents of The Texas A&M University System, met graden aangeboden onder de naam en het gezag van Texas A&M University at College Station.

Texas A&M University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om baccalaureaat, master- en doctoraatstitels toe te kennen.

Oceaanreizen, zeilen in Galveston Bay, experimenten aan het strand en onafhankelijk onderzoek vormen een aanvulling op de rigoureuze klaservaring op onze eilandcampus.

De campusomgeving aan zee vormt een aanvulling op het unieke curriculumaanbod. De sfeer die wordt gekoesterd door de faculteit, het personeel en de studenten benadrukt de intieme relatie tussen de universiteit en de zee.

Locaties

  • Galveston

    Seawolf Parkway,200, 77554, Galveston

    Vragen