Keystone logo
Temple University Master in de volksgezondheid (MPH) in sociale en gedragswetenschappen
Temple University

Master in de volksgezondheid (MPH) in sociale en gedragswetenschappen

Philadelphia, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

USD 1.521 / per credit *

Afstand leren, Op de campus

* per creditbedrag, programma op de campus: $ 1.453 | per kredietvergoeding, online programma: $ 1,039

Invoering

De Master of Public Health (MPH) in sociale en gedragswetenschappen aan Temple University 's College of Public Health leidt studenten op in het beoordelen en aanpakken van gedrags-, culturele en sociale factoren die van invloed zijn op dringende volksgezondheidsproblemen. Door cursussen, professionele ontwikkelingsmogelijkheden en veldwerkervaringen leren onze MPH-studenten programma's te plannen, implementeren en evalueren die zijn ontworpen om de gezondheid van alle mensen te verbeteren.

Sociale en gedragswetenschappen is een discipline op het gebied van de volksgezondheid die zich richt op gezondheidsbevordering, ziektepreventie en belemmeringen voor gedragsverandering op het gebied van gezondheid, zowel op individueel niveau als op het niveau van het gezondheidssysteem. Professionals op dit gebied gebruiken de instrumenten en inzichten van de sociale en gedragswetenschappen om gezondheidsverschillen te verkleinen en positieve gezondheidsresultaten te bevorderen, zowel bij de algemene bevolking als bij kwetsbare bevolkingsgroepen zoals kinderen, mensen met chronische lichamelijke en geestelijke ziekten en personen die in armoede.

Als student in het programma sociale en gedragswetenschappen word je voorbereid op praktijkgerichte loopbanen in gezondheidsvoorlichting en -educatie, gezondheidsbevordering, ontwikkeling en evaluatie van volksgezondheidsprogramma's en onderzoek. Onze afgestudeerden worden leiders op het gebied van volksgezondheid in gemeenschapsgerichte gezondheidsinstanties, gezondheidszorgstelsels, staats- en lokale volksgezondheidsafdelingen en vrijwillige gezondheidsorganisaties. Je kunt ook een carrière starten in het beheer van onderzoeksprogramma's of je opleiding voortzetten in doctoraatsprogramma's voor de volksgezondheid.

Wat onderscheidt onze MPH in sociale en gedragswetenschappen?

  • Ervaring in de echte wereld: via de culminerende veldwerkervaring van het masterprogramma passen studenten hun lessen in de klas toe op praktijkscenario's in gezondheidsdiensten of organisaties voor de volksgezondheid die hen voorbereiden op het starten van hun loopbaan in sociale en gedragswetenschappen. U profiteert van het mentorschap van een partner van een gemeenschapsbureau en krijgt begeleiding van onze programmafaculteit.
  • Gerenommeerde faculteit: binnen en buiten de klas ga je in gesprek met docenten die experts zijn op het gebied van kankerpreventie, chronische ziektepreventie, gezondheidscommunicatie, gezondheid van moeders en kinderen, voeding en obesitas, orgaandonatie, preventie en behandeling van middelenverslaving, bevordering van een gezonde levensstijl, en meer.
  • Interdisciplinair onderwijs: het College of Public Health omvat disciplines in de gezondheidszorg en gezondheidsdiensten, evenals traditionele volksgezondheidsgebieden. Studenten kunnen keuzevakken volgen in 17 disciplines, variërend van sociaal werk tot revalidatiewetenschappen en logopedie. Deze mogelijkheid voor interdisciplinair cursussen en onderzoek geeft je een breed perspectief op gezondheidsbevordering en ziektepreventie en bereidt je voor om uit te blinken in het complexe, diverse veld van de volksgezondheid.
  • Onderzoeksmogelijkheden: Gevorderde studenten kunnen deelnemen aan facultair onderzoek als vrijwilligers, studentmedewerkers en onderzoeksassistenten. Onderzoeksmogelijkheden bestaan zowel binnen het departement Maatschappij- en Gedragswetenschappen als binnen het College of Public Health.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen