Keystone logo
Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Temple University College of Liberal Arts

Invoering

Temple University's College of Liberal Arts bereidt studenten voor om innovators te worden op alle gebieden, in alle sectoren. We zijn burgergerichte, wereldwijd bewuste creatieve denkers, doeners en risiconemers. We hebben meer dan 5.500 studenten verspreid over 28 afdelingen en programma's die een gerichte liberal arts college-ervaring bieden binnen een vooraanstaande stedelijke onderzoeksuniversiteit.

Verklaring over diversiteit, gelijkheid en inclusie

Het College of Liberal Arts is een voorbeeld van de kernwaarden van Temple University van diversiteit en inclusie: het creëren en onderhouden van een onderwijs-, leer- en onderzoeksgemeenschap die niet alleen verschillen op basis van religie, ras, etniciteit, nationaliteit, geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid omvat, maar ook verwelkomt en waardeert. oriëntatie, handicap, veteranenstatus, leeftijd en gezin / burgerlijke staat.

Dit is ons levenswerk

Wij geloven dat een graad in vrije kunsten je voorbereidt op meer dan alleen een baan. We leren je creatief en kritisch te denken, problemen op te lossen en sociale intelligentie te cultiveren. Onze studenten leren in seminar-achtige klassen, doen onderzoek met een bekroonde faculteit en doen praktijkervaring op door middel van stages, studieprogramma's in het buitenland en mogelijkheden voor maatschappelijke dienstverlening.

Je beheerst belangrijke disciplines en betreedt het personeelsbestand met het vermogen om te schrijven, redeneren, analyseren, draaien en moedig in contact te komen met de wereld om je heen. Daarom beschikken onze afgestudeerden over de essentiële vaardigheden en talenten die werkgevers waarderen: kritisch denken, creativiteit en vertrouwen.

Doe uw aangifte in een grote stad

We bieden 35 majors, 36 minors, 15 masteropleidingen, 13 doctoraatsprogramma's en eindeloze Philadelphia-mogelijkheden.

Temple University staat in het middelpunt van de actie.

Je hebt de unieke kans om van Philadelphia je klaslokaal te maken terwijl je een opleiding van wereldklasse krijgt. Er is niets dat de City of Brotherly Love niet te bieden heeft. Verken het Barnes Museum en het Philadelphia Museum of Art. Bekijk een show in het Kimmel Center. Vang een Eagles-wedstrijd in de Linc. Geniet van ongelooflijk eten - van cheesesteaks tot donuts tot decadente lokale en etnische gerechten.

Locaties

  • Philadelphia

    West Berks Street,1114, 19122, Philadelphia

    Vragen